Gyermekszépségversenyre szeretnék menni! Lenne esélyem?
Figyelt kérdés
12 éve vagyok. Szőke loknis a hajam kék a szemem.Túl idős vagyok más hozzá és inkább a tinisbe induljak?
Ja van egy másik baj!
Nem merem elmondani a szüleimnek, hogy szeretnék erre indulni, mert nem szeretik a csillogást a cicomát semmi ilyet! Hogy vegyem rá őket?
2011. dec. 25. 21:33
1/13 anonim válasza:
Igen, inkább tinisbe indulj és küldj magadról egy képet csak úgy tudjuk megmondani, hogy lenne-e esélyed!
2/13 anonim válasza:
Kép az nem kell :) Ha úgy érzed, és vissza is kaptad már, hogy szép vagy, akár indulhatnál egy versenyen, mert lenne esélyed.. akkor biztosan van benne valami. Beszéld meg a szüleiddel, hogy neked ez fontos lenne, hogy nincs ebbe semmi rossz, egy alkalom, elismerés. És ha szeretnek, engedjenek egy kicsit :)
3/13 A kérdező kommentje:
Nem nagyon merem anyukám nagyon félt is az ilyesmitől pl a beteg emberek miatt( remélem tudjárok kikre gondolok) meg már kérdeztem a modellkedét és nagyon leszólt :(
2011. dec. 25. 21:46
4/13 anonim válasza:
2. vagyok
Valahol meg is lehet őket érteni, féltenek igen. Csúnya világban élünk sajnos....
De akkor marad az, hogy várj pár évet pici lány. :)
5/13 anonim válasza:
ha elmennél egy ilyen szépségversenyre természetesen szülői felügyelettel mennél meg szerződést is anyukád irná alá mivel kiskorú vagy
6/13 A kérdező kommentje:
Értem öm és itt magyarországon hol vannak ilyenek és menniybe kerülnek?
2011. dec. 26. 07:12
7/13 anonim válasza:
képet nem linkelnél magadról? így nehéz eldönteni, h van-e esélyed.
8/13 anonim válasza:
Semmi esélyed anyuci pici lánya:)
9/13 A kérdező kommentje:
-.- ezt most mér kellett
2012. jan. 1. 16:23
10/13 anonim válasza:
Elhiszem hogy nem rajonganak az ötletért, rengeteg átverés volt már eddig is, előre beszedtek egy csomó pénzt a szülőktől hogy a gyereknek ígért karriert beindíthassák vagy nevezési díj gyanánt lenyúlták tőlük, és persze nem lett belőle semmi. Úgyhogy óvatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!