Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tudnék én is hollywoodi...

Hogy tudnék én is hollywoodi sztár lenni?

Figyelt kérdés

lécci ne mondjátok hogy hülye vagyok!nem szeretnék világhirü lenni csak annyi hogy kint legyek szinész!

vagy szeretnék szerelmes telenovellákban játszani mint thalia sodi,vagy gabriela spanic

mit kéne tennem?annyira irigylem öket

teljesen bele vagyok betegedve!nem tudom mit kéne csináljak nem szeretnék hétköznapi ember lenni!hogy kéen csinájam??

2009. máj. 19. 21:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%

Neharagudj, de az hogy világhirű legyél..nos szerintem lehetetlen. Már elkéstél..de lehetsz még híres!

Kapcsolatok kellenek, nagy tehetség, és szerintem nemárt ha elvégzel valamilyen iskolát vagy tanfolyamot ezzel kapcsolatban..Majd ha sikerül feltétlenül ird meg:P

Viszont azt tanácsolom neked, vedd észre az élet apró örömeit is..!

2009. máj. 19. 21:45
 2/11 anonim ***** válasza:
64%

Miert lenne lehetetlen es miert kesett volna el?

Nehez lehet, de nem lehetetlen.

2009. máj. 19. 21:54
 3/11 A kérdező kommentje:

16 éves vagyok de nem vok még elkésve!csak nem tudom h kéne elkezdeni

és nincsennek olyan kapcsolataim amik kellenének hozzá:S:S:S

2009. máj. 19. 22:01
 4/11 A kérdező kommentje:
ja és nem akarok világhirü lenni!
2009. máj. 19. 22:01
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Első vagyok. Azt írtad a kérdésedben, hogy hollywoodi sztár akarsz lenni. Márpedik azok világhírűek. Én kérek elnézést, hogy a kérdésedre válaszoltam.
2009. máj. 19. 22:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát mint észrevehetted nem sok magyarnak sikerül külföldön érvényesülni nemhogy világhírűnek lenni.

Ha színész akarsz lenni olyan sulit válassz, először itthon kell érvényesülnöd, hacsak ki nem mész külföldre és ott végzed el. Azzal jóval előrébb is lennél. De még akkor is nagyon messze a világhírtől. Ha különleges vagy hamarabb felfigyelnek rád, gondolok itt a szépségre vagy a tehetségre. De hát ez nem egy egyszerű cél... sokan feladják már az elején, mert hát nem megy egyik napról a másikra, ehhez évek kellenek.

2009. máj. 19. 22:32
 7/11 anonim ***** válasza:
48%

Hát én sem értem akkor mit akarsz.

Híres akarsz lenni, de mégse.

Nem akarsz átlag ember lenni, de híres sem.

Szerintem ez csak kamaszkori dolog, majd elmúlik... más is kibírta.

2009. máj. 19. 22:33
 8/11 anonim ***** válasza:
61%
végezz el 1 híres főiskolát, szerezz ismeretséget, tapasztalatot és pénzt, mert enélkül nem boldogulsz, aki nem ezt állítja hülye
2009. máj. 19. 23:08
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

mennyire beszélsz jól angolul?

mert szerintem az is kellene... :P

2009. máj. 20. 08:49
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs pénzed, kapcsolataid, végzettséged, akkor szerintem keress valami más hivatást. Ez egy nagyon zárt világ, ahova ahhoz, hogy bekerülhess vagy le kell feküdnöd valami fejessel vagy meg kell venned az ismertséget. Azért kb. 0,01% esélyed van, ha mindenáron ezt akarod. Modellügynökségeknél vagy castingokon lehet próbálkozni.
2009. máj. 20. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!