Vannak még olyan lányok, akiket abszolút nem foglalkoztat a mellméretük és semmi esetre sem szeretnének nagy melleket?
Nekem az alkatomhoz képest átlagos melleim vannak (160 cm,48kg,75/B),de megőrülnék,ha ettől nagyobbak lennének!!
Kifejezetten csúnyának tartom a nagy melleket és szerintem iszonyú kényelmetlenek lehetnek sportolásnál.Az meg kész horror lehet,ha lógnak!
Sohasem érdekelt,hogy a férfiak egy részének a nagy mellek tetszenek,és semmit sem változtatnék az én kicsi,feszes,kerek melleimen!
Tényleg nem értem,hogy a nők 99%-a miért szeretne nagyobb melleket...
Nekem 75/A-s melleim vannak...és hát azt kell, hogy mondjam, hogy szeretnék akkora melleket amilyen a tiéd!:D Néha rinyálok miatta, hogy nagyobbakat szeretnék, de a barátom azt mondja, hogy a testem arányos. Az biztos, hogy az én melleim sem fognak még egy jó ideig lógni, nekem ez nagyon fontos.:) Tehát inkább választom ezt, mint a nagy melleket.
Persze senki se tehet arról, hogy milyen mellméretekkel született...:) (L/18)
Nekem 75B-s mellem van, de a kisebb változat, ha lenne A és B közti méret, azt hordanám. Keskeny a hátam, a 70-es melltartó lenne az igazi a külső kapocsban, csak meg szokott nyúlni, ezért itt is kompromisszum, hogy akkor megveszem a 75-öst.
Semmi pénzért nem akarnék nagyobb mellet, oldalról valamennyire kiáll, szerintem ezt nevezik kicsi mellnek, ha eltekintünk azoktól, akik szinte teljesen laposak. Ha én is az lennék, maximum ekkorára csináltatnám, mint most, de azt is csak akkor, ha zavarna nagyon.
Szerintem a nagy mell kövérít, nem tudom pasiszemmel nézni, de én a nagy mellben a zsírt látom csak és nem azt, hogy vonzó. Ami észérv szól amellett, hogy örülök a sajátomnak, hogy ezzel kiszűröm azokat a pasikat már első körben, akiknek ez fontos. Nem akarnám, hogy bárki a melleim miatt próbálkozzon nálam, nem lenne semmi önbizalmam nagy mellekkel, mert azt hinném, mindenki csak a húst látja bennem, ami nyilván nem igaz, de sosem lehetnék biztos benne.
Nekem személy szerint nem tettszenek a nagy, fej méretű cicik :)
17/F
rám nem is jók a melltartók 176-os gyerekméretet hordok,de abszolút nem érdekel, sőt örülök is a nagyobbak iszonyat kényelmetlenek lehetnek.
17/L
érdekes kérdés.. :D nekem is ekkora a mellem, csak kicsit(??!) nagyobb darab lehetek, mint te :D
viszont elkezdek gyüjteni a kisebbitő mütétre ^^, és gond egy szál sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!