Mi a véleményetek erről a műkörmösről? Vagyis a munkáiról? (link)
2011. dec. 21. 11:42
11/13 anonim válasza:
Mindkettő átlagos körmös, és elkelne nekik a technikai tanfolyam.
12/13 anonim válasza:
tegnap 16:43
Inkább örülj, hogy nincs ilyen problémád, de nem tudhatod, hogy kinek mitől olyan, amilyen.
Én 19 éven keresztül rágtam a körmöm (idegi alapon, reflexből, úgy, hogy már észre sem vettem. Kívülálló nevezheti igénytelenségnek, de sajnos nem erről szólt...)
Nemrég rakattam fel én is műkörmöt, ami nem sokáig bírta sajnos, de azóta abbahagytam a körömrágást.
De hiába van körmöm, rettentően vékony és puha, nem tudok vele mit kezdeni. Így muszáj lesz újra műköröm (nem ilyen hegyes feltűnő, hanem diszkrét, ami úgy néz ki, mintha saját lenne...)
13/13 A kérdező kommentje:
Én is rágtam a körmömet...míg egy nap műkörmöm lett, és azóta leszoktam róla
2011. dec. 22. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!