Gáz lenne, ha rendbe tenném kicsit a szemöldököm?
Figyelt kérdés
Mivel fiú vagyok, így még soha nem szedtem ki a szemöldököm, de hülyén néznék ki, ha pár elálló szállt kiszednék csipesszel? Vagy ez csak a nők dolga? Engem eléggé zavar hogy össze-vissza áll hiába igazítom meg:D2011. dec. 19. 20:26
1/5 anonim válasza:
Amíg nem ívesre, meg vékonyra szeded, addig szerintem nem gáz. Legalábbis én erre az egyre nagyon érzékeny vagyok, mert annyira szembetűnő, főleg, ha egy fiúnak össze van nőve, vagy összevissza áll. Pár szál még nem a világ. :)
2/5 A kérdező kommentje:
igen én is így gondolom hogy nem ártana kicsit rendbe szedni :D köszi a választ:)
2011. dec. 19. 20:32
3/5 anonim válasza:
Ja, egyetértek. Pár szálat észre sem lehet venni, hogy szedve van, ha tényleg olyan össze-vissza áll és csak igazítás.... de nagyon könnyű átesni a túloldalra, mert csak még ezt meg ezt meg ezt a szálat... :D
4/5 anonim válasza:
nyugodtan menj el kozmetikushoz... ő legalább kiszedi rendesen. én is szedetem mégse vagyok se homokos se nem néz ki b*zisan... meg kell neki mondani h ne nőire szedje ki. Nekem pl össze is nőne meg a szemhéjam tetejére is ránő... hát hogy néz már ki. egyáltalán nem ciki szerintem ha egy fiú is ad magára egy kicsit.
5/5 anonim válasza:
nekem össze van növe. de engem egyaltalan nem zavar,
Szemöldököt szedjek a nök, ne a ferfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!