Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagyon ronda a szemöldököm?...

Nagyon ronda a szemöldököm? Kép lent.

Figyelt kérdés
[link]
2011. okt. 30. 17:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem nőies az biztos, rondának nem mondanám, végülis természetes, de szedesd ki kozmetikussal, kb 800 ft max és nagyon szép formát tudnak csinálni. Egy kozmetikus.
2011. okt. 30. 18:00
 2/13 Macskajós válasza:
Az, hogy középen összeér általánosan mindenkinek zord külsőt kölcsönöz, ezért azt kiszedni ajánlott. De egyébiránt férfinál inkább túlontúl hiúnak vélhető, ha nagyon precízen szedi a szemöldökét.
2011. okt. 30. 18:02
 3/13 anonim ***** válasza:
eléggé
2011. okt. 30. 18:03
 4/13 anonim ***** válasza:
Szemöldök csipesszel magad is kiszedheted otton,de van aki felfelé fésűli a szemöldökét és utána ollóval vág a hosszából és mindjárt rendezettebb szemöldöke lesz.Persze tükör előtt csinálja.
 5/13 anonim ***** válasza:

Figyi, mivel fiú vagy így teljesen jó.

Én nem ajánlom hogy kiszedesd mert az olyan művinek fog hatni, meg viccesnek is.

Így vagy teljesen jó ahogy vagy.

Én még nem is láttam olyan férfit akinek szabályos ívű szemöldöke van (mint egy nőnek), szerencsére... különben szakadtam volna a nevetéstől.

6/13 anonim ***** válasza:
Az tény de egy alapot tud adni.
 7/13 A kérdező kommentje:
Fiu vagyok :D
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
Miért gondoljátok hogy ívesre szedné egy kozmetikus a férfi szemöldököt? el vagytok tévedve.
2011. okt. 30. 18:04
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Engem zavar egy kicsit, de kiszedni sem szeretném, mert szerintem ciki lenne, és bsztatnának vele :)

Kiváncsi voltam mások véleményére!

Még irhattok, és ment a zöld kéz!:D

2011. okt. 30. 18:05
 10/13 Macskajós válasza:
Na, ha az a bajod, hogy a kiszedés után cikiznének és eddig nem cikiztek, akkor mi a kérdés? XD
2011. okt. 30. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!