Melyik származású nők a "legszebbek"? A magyarok nők hol vannak ezen a "ranglistán"?
Nekem a távol-keleti csajok nagyon tetszenek (leginkább japánok), gyönyörűek, és bájosak, de az orosz lányok is nagyon szépek.
A magyar lányok szépek, vagy csak el akarják magukról hitetni, hogy szépek a sok sminkkel, hajfestékkel, szolival stb (külföldön feleennyi "műnőt" nem láttam, mint itt).
17L
Az, hogy "a magyar nők a legszebbek a világon" ez nagyon nagy hülyeség.
Fáj az igazság vagy nem, a magyar nők TÖBBSÉGE igenis ronda. Még strandokon sem nagyon látok szép lányt. (De vannak kivételek.)
Kit tekintünk magyarnak elősször azt tisztázzuk,utána lehet rangsorolni.Én állampolgárság alapján nézem,tehát egy néger lányt is magyarnak tekintek ha magyar állampolgár.
1:Magyar
2:déli lányok,PL:spanyol,olasz
3:keleti lányok PL:japán,indiai
1ik barátnőm félig olasz félig magyar (anyukája az) és kint született... :)
És nagyonszéép...sötét loknis haja van, gyönyörű mandula alakú mélybarna szemei hatalmasnagy szempillákkal :O meg olyan hosszú lábai vannak...meg a bőre is szép :D az az igazi kreolos déli :D irigylem is érte ;)
Ja de am sztem a déliek, és az északiak is :D Mindegyik másért...
És a magyarok közt is van nagyon szép, de sok az is aki nem..
utolsó előtti!
én is ilyen vagyok, csak a lábam nem hosszú : D
2009-12-27 13:52
Milyen szerencsés a lány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!