Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik származású nők a...

Melyik származású nők a "legszebbek"? A magyarok nők hol vannak ezen a "ranglistán"?

Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 20:17
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem a magyar nők a legszebbek,és utána jöhet az ázsiai stb....
2009. máj. 19. 08:15
 12/33 anonim ***** válasza:
30%
A magyarok a legszebbek, aztán a skandináv és német lányok (ide vehetjük a belgákat, hollandokat is). A cseh hölgyek is gyönyörűek.
2009. máj. 19. 10:58
 13/33 anonim ***** válasza:
86%

hát nem tudom, ez a magyar nők a legszebbek kissé túlzás. itt is vannak nagyon szép nők, de vannak csúnyácskábbak is. hazánkban az jellemző, hogy csúnya, semmilyen arcú nők ezt kompenzálni akarják a "trendi" öltözködéssel (legalábbis amit ők annak hisznek).

Szerintem a legszebb nők a néger hölgyek között találhatók.

2009. máj. 19. 13:35
 14/33 anonim ***** válasza:
68%

Első vagyok:)Egyébként én is már csak azért írta,hogy a magyarok a legszebbek,mert ez olyan megszokott.De azért nálunk is vannak olyan csúnyák mint pölö én,akik tényleg csúnyák.Viszont ha megnézed más országokhoz képest azért nálunk jóval többen vannak szépek mint máshol.Mondjuk vegyük angliát,ott elég bizarr arcok vannak,vagy amerika...

Nálunk ez a legszebbek vagyunk régen lehetett jó,most már mi is vegyesek vagyunk,keveredünk ezzel azzal és biztos,hogy ezért vannak nálunk csúnyák is...

2009. máj. 19. 13:39
 15/33 anonim ***** válasza:
83%
hát én nem tudom, hogy miért mondják, hogy mindig ezt, hogy a legszebbek a magyar nők. nekem egy magyar híresség sem teszik.
2009. máj. 19. 19:11
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az orosz nők a legszebbek
2009. máj. 20. 09:52
 17/33 anonim ***** válasza:
83%

Én éltem Olaszban jó ideig és elég kevés szép nőt láttam hogy őszinte legyek:S.Amerikában amúgy szépek a nők,látszik az arcukon csak az a probléma hogy legtöbbjük rendesen el van hízva,bár nemcsoda...

A Francia csajok sem túl szépek de sokkal szebben öltözködnek,sminkelnek mint a magyar nők.

AZ oroszok viszont tényleg elég szépek,de közel sem olyan változatosak mint a magyar nők.

Én Mo egyik legnagyobb városában élek és itt van a természetes vörös hajú, zöld szemű lánytól kezdve,a szeplős, barna hajú, kék szemű lányig mindenféle.Ráadásul smink nélkül is gönyörű kiadásban.

Úgyhogy tényleg szerintem itt a legváltozatosabbak és legszebbek a nők,rengeteg mázolmány és hajfesték nélkül.

MAGYAR NŐK RULZ!!!

2009. jún. 8. 17:10
 18/33 anonim ***** válasza:
63%

az ázsiai,olasz és japán nők a legszebbek ugy összeségében.

De van egy két Venesuelai példány is ami nagyon szép.

20/L

2009. jún. 8. 18:48
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Az orosz nők gyönyörűszépek, meg az ukránok, a keletszláv nők nagyon szönyörű arccal rendelkeznek.
2009. aug. 17. 20:14
 20/33 anonim ***** válasza:
88%

sztem a magyar nők nem a legszebbek. vannak széparcúak, sokan, ez tény. de a tekintetük, és az egész mivoltjuk üresb (sokuknak) és ez nagyon sokat ront az összképen.

nemhiéába küldik mindig haza a szépségversenyekről az első körben a magyar nőket. mert nemminden egy arc szép vonásokkal, hogyha a tekinteted csak ürességet és egyhangúságot sugároz. eccerűen nem különlegesek.

én a keleti nőkre voksolnék, nem a kínaiakra, hanem szerbekre, törökökre, stb. plusz egzotikumok venezuela, vagy félvérek

2009. aug. 19. 00:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!