Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményed rólam?

Mi a véleményed rólam?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. dec. 19. 17:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
olyan a hajad mint az enyém:D sztem se vasald ,neked se áll jól igazán a vasalt haj,a göndörrel sokkal bájosabbnak hat az arcod.
2011. dec. 19. 20:14
 12/14 anonim válasza:
Szerintem is szép vagy :)
2011. dec. 19. 20:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem az utolsó három képed tetszett a legjobban.Szerintem az a képed is jó amelyiken ki van vasalva a hajad.Jól nézel ki,nekem bejösz.

Egy 19 éves srác.

2011. dec. 20. 17:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Véleményem: önbizalomhiányos vagy és nincsenek barátaid. Hogy miért? Mert nincs senki, aki lefotózzon, mert nincs senki, aki megmondja, szerinte hogy nézel ki. Felteszel pár előnyös képet, mindenki azt fogja mondani, hogy szép és cuki vagy. Keríts egy barátot, aki ŐSZINTE tud lenni hozzád és tőle kérdezz ilyeneket. Azzal előrébb jutsz, mint itt a névtelen, arctalan vadidegenekkel.
2011. dec. 26. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!