Milyen pattanástalanított ajánlotok és használ e? Vgay mennyire használ?
Hello.
Pattanásaim vannak és ez engem zavar.Tudom sokat olvastam róla és nem vagyok egyedül.Nekem erős a serdülésem hormonális változás miatt vannak pattanásaim.Új pattanások jönnek elő(de nem gyakran)És a régik kissebek, de nem tűnnek el.Már egy hónapja kicsik és örülök is pár új nagy is kijött.A a kezemen és a lábamon is már keletkezik 1 hete.Mondjuk arra nem kenek oxyt, de nem is azt kell szerintem.Kérném segítségeteket, a kezelésére, megsemmisítésére, vagy a lábakon eltüntetése.Az arcomon kijött pár olyan pattanás ami fájdalmas is.Na szerintem ez elég információ.Amit ahsználok még:
Oxy Arclemosó Gél
Zel Peelingujacy arclemosó Gél
Oxy arctisztító párna
Oxy arctisztító tonik
De már nagyon erős a hátamon is meg a kezemen is.
(Olvasgattam itt és pár helyen láttam, hogy pár növény kell hozzá amíg de egyiket se értettem eddig.Szimpatikusnak tűnik, mert a növények csak egészségesek.)
Nagyon kéne a segítség előre is köszönöm
12/F
szia, szerintem menj el bőrgyógyászhoz feltétlenül.
amúgy szerintem az oxy eleve nem a legjobb minőség. garnier, loréal, neutrogena, nivea. ezek jók. de azt használd, amit felír a doki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!