Hogyan lehetne leküzdeni 5-10 kilot?
Hát ne számíts rá hogy egy hónap alatt leadsz 5-10 kilót azért az nem olyan könnyen megy. Hagy sok hasgyakorlat van amit minden nap kell csinálni lehetőleg reggel is és este is, azzal én már másfél hét alatt például látványos eredményt értem el, mondjuk nekem csak egy nagyon pici pocakom volt. Ötleteket ezen az oldalon találsz, az erősítsd hasizmodat részen:
Persze a fogyáshoz szükséges a megfelelő kalóriaégetés, ezt elérheted kardioedzéssel, azaz biciklizés, futás, ugrókötelezés, spinning...
A combod formálhatod guggolással meg ollózással. Ollózás az amikor fekszel az oldaladon és emelgeted a lábad (olyan 40-50 az már jó) és ezt 3-4-szer :D Reggel is este is. Nem garantált hogy fogyni fogsz de legalább kicsit formálódsz! Fiatal korban amíg van időd figyelj oda magadra és középiskolásként sokkal könnyebb dolgod lesz. a csokiról meg nem kell lemondani, szimplán ne zabáld kétpofára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!