Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne leküzdeni 5-10...

Hogyan lehetne leküzdeni 5-10 kilot?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Egy 11éves lány vagyok.Nyáron híztam 10 kilót, mert nagyon sok csokit ettem/minden napp felért 1 táblával../ Nem tudtam abbahagyni..Az elég ha nem eszek csokit?Mondjuk 1 hónapban MAX 1 tábla..de lehet még annyi sem.jön a karácsony..akkor nem hiszem h tudnék ellen állnii.:p de viszont újévre szeretnék letenni 5-10 kilot.HELP!Jahm és igazából csak a combom és a hasam nagy..
2011. dec. 18. 18:31
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és most 56 kiló vagyok.De tudom, hogy csak azért, mert nagyon sok csokit ettem.!:(
2011. dec. 18. 18:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát ne számíts rá hogy egy hónap alatt leadsz 5-10 kilót azért az nem olyan könnyen megy. Hagy sok hasgyakorlat van amit minden nap kell csinálni lehetőleg reggel is és este is, azzal én már másfél hét alatt például látványos eredményt értem el, mondjuk nekem csak egy nagyon pici pocakom volt. Ötleteket ezen az oldalon találsz, az erősítsd hasizmodat részen:

[link]

Persze a fogyáshoz szükséges a megfelelő kalóriaégetés, ezt elérheted kardioedzéssel, azaz biciklizés, futás, ugrókötelezés, spinning...

A combod formálhatod guggolással meg ollózással. Ollózás az amikor fekszel az oldaladon és emelgeted a lábad (olyan 40-50 az már jó) és ezt 3-4-szer :D Reggel is este is. Nem garantált hogy fogyni fogsz de legalább kicsit formálódsz! Fiatal korban amíg van időd figyelj oda magadra és középiskolásként sokkal könnyebb dolgod lesz. a csokiról meg nem kell lemondani, szimplán ne zabáld kétpofára.

2011. dec. 20. 17:03
 3/4 A kérdező kommentje:
kösz!!:)
2011. dec. 20. 17:33
 4/4 anonim válasza:
szilveszter utan kezdj el fogyozni, mert mar te is megirtad, h nem tudod visszatartani magad. ez normalis de utana 110%-ot adj bele :)
2011. dec. 24. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!