Láttátok az idei playmate jelölteket? Ez most valami vicc? Hogy néznek ezek ki?
Nagggyon kemény :O:D:D és ezek a továbbjutók!Nézzétek meg főleg a jobb oldalsó szőke "lányt"...valami borzalom.Kb 2 helyes csaj van a többi moslék.
Nektek tetszenek ?:D
én a szépségversenyeken szoktam nagyokat nézni
pl a Miss Earth versenyzői évről-évre rondábbak:D
ez csak az első válogató volt
MÉG LESZ 3...
szóval nyugi:D
Hát ez elég kemény!Inkább természetesnek tűnnek ezek a csajok,mint playmate-nek!Szerintem ennek örülni kell,elég természetesek:)
A jobb szélső nagyon magas lehet szerintem és a méretei miatt is szerepel a fotón.
A középső szőke melletti alacsonyabb barnás-vöröses hajú csaj,aki inkább playmates kisugárzású,a többi tökre hétköznapi szépség,ill helyeskés arcú....
Hmmm...nagyjából én is ez a kategória vagyok, de sosem égetném le magam egy ilyen válogatáson. Én is tudom, hogy nem vagyok oda való. Egyébként az első számú versenyzőnek van a legjobb alakja (fitneszesnek tűnik a csaj), bár nem az ő arca a legszebb. De hogy a jobb oldali szőke lány mit keres ott... :) Rejtély...
25/N
Amúgy ez dúrva kép,már az egész alakoson is látszott,hogy a bugyi el van szabva,itt konkrétan kilátszik a szeméremdombja :/
epic fail
hát ez elég gáz :D
a kérdező által linkelt képen balról a 3. és 4. lány szép, még a jobb oldalról számított 2.ra is azt mondom, hogy elmegy, de a többi katasztrófa :D
7 12 18 hogy hívják őkeT?
ők szépek.
Ezek az átlag nők, akik a bolygónk 80%-át fedik. Már értem, hogy sok hapsinak miért nincs párja, és a médiának sikerült a nőket rossz irányba taszítani, hogy egyeseknek ezek rondák legyenek.
Igazából megnéznélek titeket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!