Szerintetek is úgy nézek ki?
Ma nagyon meglepődtem,mert a munkahelyen egy kollégám megkérdezte,hogy "ne vegyem sértésnek,de én cigánylány vagyok?"Mert hogy múltkor azon filozofáltak egy másik kollégájával,persze nem baj nekik,ha az vagyok,egyáltalán nem bánják,csak érdeklődtek.Ez engem nagyon megrendített,és sértett,soha életembe senki nem nézett még annak,még leírni is rossz.Majdnem sírtam a munkahelyen,nagy önuralom kellett hozzá,hogy visszatartsam.Még most is fojtogatja a torkom hogy hazaértem.Kérlek,mondjátok meg,tényleg annak nézek ki??Én nem tudok semmi ilyen családi gyökeremről se a szüleim,se a nagyszüleim nem látszanak annak.és én is szőke hajú vagyok eredetileg,csak befestettem sötétbarnára.Lehet rossz döntés volt?De más meg azt mondja ez illik a szememhez.Miért nem lettem kékszemű :( Most utálom magam :( Egy kép rólam:
Egyetértek az utolsóval. Szerintem is csinos, helyes lány vagy, de én is látok benned némi cigányos vonást.
Amúgy ha barna hajad lenne és nem fekete, szerintem kevésbé lenne ilyen érzésem.
Jó döntés, ne hagyd hogy ilyen dolgok elvegyék a kedved.
Boldog karácsonyt Mindenkinek !!
nem látom a képet, de ne aggódj, engem is annak néznek :D csak mert sötét a szemöldököm, a hajamat meg feketére festem. más véleményét meg lekakkantom.:P
egyébként tényleg nem az számít hogy milyen származású vagy, hanem a belső értékek. nekem volt pár cigány ismerősöm, de nagyon jó emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!