Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is úgy nézek ki?

Szerintetek is úgy nézek ki?

Figyelt kérdés

Ma nagyon meglepődtem,mert a munkahelyen egy kollégám megkérdezte,hogy "ne vegyem sértésnek,de én cigánylány vagyok?"Mert hogy múltkor azon filozofáltak egy másik kollégájával,persze nem baj nekik,ha az vagyok,egyáltalán nem bánják,csak érdeklődtek.Ez engem nagyon megrendített,és sértett,soha életembe senki nem nézett még annak,még leírni is rossz.Majdnem sírtam a munkahelyen,nagy önuralom kellett hozzá,hogy visszatartsam.Még most is fojtogatja a torkom hogy hazaértem.Kérlek,mondjátok meg,tényleg annak nézek ki??Én nem tudok semmi ilyen családi gyökeremről se a szüleim,se a nagyszüleim nem látszanak annak.és én is szőke hajú vagyok eredetileg,csak befestettem sötétbarnára.Lehet rossz döntés volt?De más meg azt mondja ez illik a szememhez.Miért nem lettem kékszemű :( Most utálom magam :( Egy kép rólam:

[link]

2011. dec. 15. 21:27
1 2 3
 1/26 anonim válasza:

Szerintem nem nézel ki cigánynak. Ne is agyalj ezen

28f

2011. dec. 15. 21:36
 2/26 anonim ***** válasza:

> Kérlek,mondjátok meg,tényleg annak nézek ki??

Szerintem nem.

2011. dec. 15. 21:36
 3/26 anonim ***** válasza:
34%
Miért lenne baj,ha cigány származású lennél? Nem a származás a fontos,hanem,hogy milyen ember vagy! Aki külső alapján ítél,azzal nem érdemes foglalkozni.
2011. dec. 15. 21:37
 4/26 anonim ***** válasza:
fesd vissza a haja szőkére...
2011. dec. 15. 22:15
 5/26 anonim ***** válasza:
*d
2011. dec. 15. 22:15
 6/26 A kérdező kommentje:
Szőke nem szeretnék lenni,pár éve az tönkretette a hajam.8 éves koromig voltam rendes szőke,utána világosbarna benne szőkés árnyalatokkal,szerintem most hagyom majd ezt az eredeti hajszínemet.De az eredeti meg olyan unalmas :(
2011. dec. 15. 22:27
 7/26 anonim ***** válasza:

1. szerintem nem nézel úgy ki

2. Ne utáld magad (nincs semmi okod rá)

3. nem baj hogy nem kék szemű vagy

4. szerintem se agyalj ezen

2011. dec. 15. 22:43
 8/26 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem nézel ki úgy... Még csak nem is sötét a bőröd, hanem fehér. Nem tudom miből gondolhatták...

Ezt nem kérdezted..., de jól nézel ki:) 22F

2011. dec. 15. 23:23
 9/26 anonim ***** válasza:
0%
Festett barna mi?A szemöldöködet meg sikerült pontosan ugyanolyanra színezni...:)
2011. dec. 15. 23:24
 10/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bókot:$ Ez a szemöldökdolog valami vicc??Amúgy tényleg fehér a bőröm,a mamám Hófehérkének hív mióta sötét a hajam.Nem tudom miből gondolhatták,viszont én ismertem kék szemű,szőke cigányt is.Mostmár kezdek megnyugodni,végülis bárkire rá lehet fogni..
2011. dec. 15. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!