Milyen idős korodban állítanád meg az öregedésedet?
34 vagyok, és én is úgy érzem késő.
Én olyan 28 éves koromra mennék vissza és ott megállnék.
De még azért persze most is jobb lenne, mint soha. :-)
Lehet hogy az öregedés természetes folyamat, el is fogadja az ember, de nekem senki ne mondja, hogy nem érezte magát jobban, főleg testileg, amikor még fiatalabb volt...
Nem állítanám meg, mert életünk minden napja attól értékes, hogy tudjuk, hogy egyszer vége. Csak így lehet értékelni igazán életünk napjait. Ha megállna számunkra az idő, nagyon unalmassá válna az életünk, mert nem tervezhetnénk igazán. Ha csak számomra állna meg, minden barát és ismerős (és ismeretlen) elfogyna mellőlünk - és ez nagyon rossz. Ha mindenkinek megállna az idő, konzerválná a bajokat, és a problémákat is.
Ha megállna az idő, nem lenne "remény" ami maga is már változást jelez. Örüljünk minden napnak (még a rosszaknak is) mert minden élet, ha magunk irányítjuk és nem másoktól várjuk el a boldogítást, érdekes és teljes tud lenni. Viszont tudnunk kell, hogy az élet örök, csak esetleg a végén eredeti formánk mássá alakul. (Por és hamu) - és reménykedjünk, hogy lelkünk, amelynek nincs fizikai kiterjedése ÖRÖK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!