Ha rajtad múlna, vissza állítanád Magyarországon a sorkatonai szolgálatot?
Én vissza tetszik hogy megerősítik egy kicsit az embert,és
megtanítják fegyverrel megvédeni egymást.
Ez igaz, bár ráférne a mai fiatalokra ,,főleg azokra akik olyan nagymenőnek képzelik magukat
Na ja meg azokra értem inkább akik buli után pl utcán törnek zúznak,,, stb
A kiképzést élveztem, meg azt is mikor én lettem később kiképző. Nem szívattam senkit, akivel nagyon elszaladt a ló azzal keményebb voltam.
Én egy keményebb pl 3 hónapos kiképzést tartanék normálisnak és nem csak a fizikai , hanem az alaki részét is megtartanám, mert ott kulcsfontosságú a fegyelem.
de azt hogy utána még 9 hónapig herevere az adófizetők pénzén....az már felesleges.
Csatlakozom az előttem szólókhoz,a kiképzést vissza lehetne állítani,a többi fölösleges.Nem teljesen:pl. nem 9 hónap,hanem kiképz.+1 hó őrség stb,tehát gyakorlat!
(lehet,nem lenne ennyi kis emós ratyi)
Én Sopronban voltam anno HŐR.
sok esélyed van h késöbb ugyanolyan rendetlen leszel, de ne feledd h sok fiatalnak halvány lila gőze sincs arról amit egyesek anó átéltek.
Nem is fogják mert ők már csak a cod játékokban látnak fegyvert egy kényelmes székben ülve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!