19.06os vagyok azt kérdezted mi a véleményem elmondtam,ha az a kérdés mondjátok azt hogy szép vagyok,mert növelni akarom az önbizalmam akkor azt mondtam volna,hogy szép vagy,de nem azért mert úgy gondolom,hanem azért mert azt kérted
2011. dec. 16. 10:08
32/43 A kérdező kommentje:
de azért ilyen tahó módon se kell viselkedni. elég lett volna annyi, h nem vagy az esetem, azt csá..
2011. dec. 16. 13:38
33/43 anonim válasza:
ma 06:51
Szerintem kicsit moderálhatnád magadat, én elhiszem, hogy neked nem tetszik, de mégis mi a francért mutánsozol le valakit? Neked hogy esne, ha valaki így nyilatkozna rólad? A félelmetes az, hogy olyan emberek élnek a földön, mint te.
2011. dec. 16. 13:43
34/43 anonim válasza:
10.08 én tudom hogy nem kell ilyen módon viselkedni,nagyon tahó volt az a válaszoló az tény,az felfoghatatlan miért nem lehet normálisan emberi módon nyilatkozni
2011. dec. 16. 14:16
35/43 anonim válasza:
Még csak szimpatikus sem vagy! Sunyi arcod van!
2011. dec. 17. 09:42
36/43 anonim válasza:
Szerintem gondolhattad volna, hogyha olvasod ezt az oldalt, hogy akárhogy is nézel ki, beszólásokat fogsz kapni. Mint MINDENKI, aki feltesz magáról képet. Úgyhogy önbizalomnövelésre semmiképp sem jó, max ha visszapattan rólad a külsődet ért kritika.
On: vonzó vagy:)
21/l
2011. dec. 17. 14:08
37/43 anonim válasza:
Szerintem is vonzó vagy, és teljesen igaza van az előttem szólónak, trollok mindig lesznek.
Még hogy sunyi arc, hát besz*rok, milyen mélyre tudnak itt egyesek süllyedni...
2011. dec. 17. 14:49
38/43 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) ja, tudom, h nem tetszhetek mindenkinek, de úgy gondoltam, h akinek nem, az majd lerendezi annyival h " nekem nem jössz be ", vagy nem is ir..
2011. dec. 17. 16:22
39/43 anonim válasza:
A félelmetes ennyire sértő volt? ez saját,privát vélemény. olyan rideg arcod van,erre írtam.És nem ismerlek..miért,szeirnted csak az nem találhat szépnek aki a rosszakaród?:D Egyre inkább za az érzésem,hogy ezt a kérdést cska azért irtad ki,hogy mindneki téged tömjénezzen,hogy ilyen olyan gyönyörü vagy..minek kérdezed meg,ha a negativ véleményekre nem vagy kiváncsi?
2011. dec. 17. 17:17
40/43 A kérdező kommentje:
mert nem értem hogy lehetek ijesztő. akkor mit mondasz a kiscsajra a Kör-ből? hát mert önbizalomnövelésre van szükségem, nem ócsárolásra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!