Mi a véleményetek rólam?
Figyelt kérdés
Nem, nem kérek nevet, hogy tudjátok, hogy ki vagyok. Csak egy véleményt, hogy milyennek találtok.
2011. dec. 13. 13:23
21/43 A kérdező kommentje:
hat pedig minden ok az orrommal :D forma? fokozatosan van lenyirva..
2011. dec. 13. 18:29
23/43 anonim válasza:
Nem azt mondom, hogy valami gáz van az orroddal, hanem hogy nekem nem tetszik. Ez olyan, mint amikor neked nem tetszik egy srác. Attól még semmi baj nincs vele, csak nem az eseted. De nem értem, hogy miért kéred a véleményünk, ha mindenre van válaszod/magyarázatod/cáfolatod. Ilyenkor elfogadni, megköszönni kéne a véleményeket, nem kötekedni.
24/43 A kérdező kommentje:
nem kötekedek.. csak hát éppen az orromon eddig semmi olyat nem talaltam :D no..
2011. dec. 14. 08:48
25/43 anonim válasza:
nem tudom ki vagy.. de nem vagy egy szépség,nekem nem tetszel 23F
26/43 A kérdező kommentje:
köszi, ez most igazán felvitte az önbizalmamat :(
2011. dec. 15. 20:40
27/43 anonim válasza:
Nekem nem tetszel. A hajaddal kezdhetnél valamit,pl egy oldalfufru,a szemöldöködet meg nem kell feketével,vagy sötéttel cska egy kis világosbarna ceruzával átsatirozni.
Elég félelmetes vagy egyébként
28/43 A kérdező kommentje:
félelmetes???? :DDDDD azért ezt minden határon túllő.. mi az h félelmetes???? mit mondanal arra aki tényleg az? :D sztem te az a rosszakaróm vagy aki ismer, és azért mondasz ilyeneket :D félelmetes.. háááháá..
2011. dec. 15. 21:44
29/43 anonim válasza:
pedig tényleg félelmetes fejed van :D olyan mutánsos. meg a vörös rúzs, fehér bőr, alig látszó szemöldök ne mondd már, hogy nem félelmetes : DD
30/43 A kérdező kommentje:
másnak is fehér a bőre.. nem hiszem, h nem hallottál még olyanról, h aki fehér bőrű, annak a szemöldöke is halvány.. na, kiváncsi vok h te h nézel ki, ha igy lemutánsozol másokat :D
2011. dec. 16. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!