A hosszú hajú fiúknak mi áll jobban, ha copfba fogják a hajukat vagy ha kiengedik?
Figyelt kérdés
2009. máj. 16. 18:46
2/9 anonim válasza:
attól függ mennyire hosszú, és milyen a haj. ha göndör vagy hullámos, akkor összefogva. ha rövid egyenes, akkor kiengedve. ha hosszú egyenes, akkor el lehet dönteni.:)
3/9 A kérdező kommentje:
Majdnem hátközépig érő nem mondanám göndörnek, de nem is szög egyenes. Nekem nem tetszik úgy ha összevan fogva, pedig állítólag úgy jobban áll.
2009. máj. 16. 20:30
4/9 anonim válasza:
Ha levágatják. (Bocs, ez a véleményem, hosszú hajú pasi nekem nem pasi, hanem csacsi:))
5/9 anonim válasza:
Levágatni? SOHA, megtiltanám minden pasinak XD
Na mármint szerintem kiengedve jobb, kivétel a göndör.
6/9 anonim válasza:
Ne fogd össze, nyugodtan hordhatod kiengedve, az összefogott hajban van valami nőies. A kiengedett haj a szabadságot, lezserséget jelképezi. Fel a fejjel, le a hajgumival! :-)
8/9 anonim válasza:
Szerintem is jobb kiengedve, főleg a hullámos. Olyan jó nézni, ahogy száll a szélben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!