Megtudnátok nekem válaszolni egy a testemmel/testalkatommal, és a mai pasikkal kapcsolatban egy kérdést?
Gyerekesen hangzik elsőre, de az én helyzetemben nem az. Elegem van abból, hogy mindenki olyanokat mond testemre, mint: ,,Épphogy beleférek még", ,,Dagadt vagyok az ő ideáljához képest", ,,fogyjak le, és jó nő leszek'', vagy pedig egyenesen azzal dobálóznak, hogy dagadt vagyok. Ezt külön-külön, normális pasiktól kapom meg, teljesen átlagosak, egytől-egyig, sőt már egy-két ronda is vágott hasonlót a fejemhez. Nos, szerintem nem vagyok dagadt, tény, hogy nem vagyok vékony, idegesít a fölöslegem nagyon, de régen túlsúlyos voltam, és örülök, hogy azt le tudtam küzdeni, voltam már vékony is, koplaltam is már, négy éve szenvedek a testemmel, és megvontam magamtól a kedvenc ételeimet is, teljes mértékben, egyszerűen rengeteget teszek már azért is, hogy ilyen maradjak, nemhogy azért, hogy fogyjak... és sokan ezt tudják is...
Kérlek mondjátok el erről a véleményeteket, meg a testemről is, itt van róla egy-két kép:
na szeretnék találkozni azzal a ki ledagatozott
mert lenne pár keresetlen szavam az illetőkőz
Akik szerint te túlsúlyos vagy, azok nyilván valahol komoly pszichiátriai kezelés alatt állnak... csak ők nem mesélnek neked erről.
Egyébként: csak úgy maguktól mondogatnak neked ilyeneket a fiúk? Mert akkor elképesztően rossz modoruk lehet. Vagy te elköveted azt a nagy hibát, hogy kérdezgeted őket?
A tudomásukra kell hoznod, hogy nem érdekel a véleményük. Legyél önállóbb szellem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!