Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megtudnátok nekem válaszolni...

Megtudnátok nekem válaszolni egy a testemmel/testalkatommal, és a mai pasikkal kapcsolatban egy kérdést?

Figyelt kérdés

Gyerekesen hangzik elsőre, de az én helyzetemben nem az. Elegem van abból, hogy mindenki olyanokat mond testemre, mint: ,,Épphogy beleférek még", ,,Dagadt vagyok az ő ideáljához képest", ,,fogyjak le, és jó nő leszek'', vagy pedig egyenesen azzal dobálóznak, hogy dagadt vagyok. Ezt külön-külön, normális pasiktól kapom meg, teljesen átlagosak, egytől-egyig, sőt már egy-két ronda is vágott hasonlót a fejemhez. Nos, szerintem nem vagyok dagadt, tény, hogy nem vagyok vékony, idegesít a fölöslegem nagyon, de régen túlsúlyos voltam, és örülök, hogy azt le tudtam küzdeni, voltam már vékony is, koplaltam is már, négy éve szenvedek a testemmel, és megvontam magamtól a kedvenc ételeimet is, teljes mértékben, egyszerűen rengeteget teszek már azért is, hogy ilyen maradjak, nemhogy azért, hogy fogyjak... és sokan ezt tudják is...

Kérlek mondjátok el erről a véleményeteket, meg a testemről is, itt van róla egy-két kép:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. dec. 11. 15:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

na szeretnék találkozni azzal a ki ledagatozott

mert lenne pár keresetlen szavam az illetőkőz

2011. dec. 19. 19:53
 12/17 anonim válasza:
Nem vagy kövér. De ilyen nadrágot ne vegyél fel.
2011. dec. 20. 01:17
 13/17 anonim válasza:
45%
Ha megfogadsz egy tanácsot, akkor ha még jobb alakot akarsz és nem akarsz elhízni, akkor lovagolj. Bár nem olcsó, de kövér lovas lányt még nem láttam.
2011. dec. 20. 01:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Örülnék neki ha nekem ilyen alakom lenne! Csontsovány vagyok és bármit is teszek, hogy hízzak, csak lentre megy... :/
2011. dec. 25. 15:26
 15/17 anonim válasza:
Szerintem foglalkozz érettebb srácokkal !
2011. dec. 25. 15:46
 16/17 anonim válasza:

Akik szerint te túlsúlyos vagy, azok nyilván valahol komoly pszichiátriai kezelés alatt állnak... csak ők nem mesélnek neked erről.

Egyébként: csak úgy maguktól mondogatnak neked ilyeneket a fiúk? Mert akkor elképesztően rossz modoruk lehet. Vagy te elköveted azt a nagy hibát, hogy kérdezgeted őket?

A tudomásukra kell hoznod, hogy nem érdekel a véleményük. Legyél önállóbb szellem!

2012. jan. 4. 09:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Komolyan mondod? Tök vékony vádlid van! Nehogy elkezd fogyni, mert akkor már nagyon vékony lennél!!!!!
2012. jan. 20. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!