Milyen típus vagyok?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, Tél, nyár vagy milyen típus vagyok.:)
Tulajdonságaim:
szőkésbarna haj, kék szem, fehér bőr, kedvenc színem a kék, de állt. fekete, fehér és szürke ruhákat hordok.
15L
2011. dec. 10. 20:53
2/6 anonim válasza:
mitől leszel több, ha tudod milyen típus vagy? mire jó ez?
3/6 A kérdező kommentje:
ha elolvasnád rendesen a kérdést nem lennél annyira hülye hogy megkérdezd;)
elsőnek köszi:)
2011. dec. 10. 22:26
4/6 anonim válasza:
Ebből kiindulva:
Tavasz: fehér bőr, szőke haj, kék vagy zöld szem
Nyár: fehér vagy normál árnyalatú bőr, kék vagy zöld szem, szőke, szőkésbarna, barna haj
Ősz: normál, esetleg kicsit barnább bőr, barna haj, barna szem
Tél: fehér bőr, fekete haj, világos (álltalában kék) szem
Szerintem nyár típus vagy. :)
5/6 anonim válasza:
Elolvastam, drága. Sajnos nem tudom megérteni a mai gyík 15 éves csitrik hülyeségeit.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) csak érdekelt hogy melyik típusba tartozom. Az utolsó hozzászóláshoz meg nem fűznék hozzá semmit, ne regisztrálj az oldalra ha csak a kérdéseket tudod lefikázni, nem kötelező elolvasnod és bele kötnöd. a másik meg hogy olyan kérdést teszek fel amilyet akarok, és nem gondolnám hogy te bár mennyivel is több lennél nálam, csak azért mert idősebb vagy.
2011. dec. 11. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!