Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fültágítóról sok kérdés?!

Fültágítóról sok kérdés?!

Figyelt kérdés

Sziasztok, először is szeretném, ha nem fikáznátok itt a kérdés alatt. 18 éves leszek, jól átgondoltam, igen szeretném ezt a fültágítót, és senki nem tud róla lebeszélni. Mielőtt neki álltam vagy 2 hónapig gondolkoztam rajta, hogy igazán kell-e nekem vagy sem.

Szóval neki is álltam. Egy fültisztító pálcikát alakítottam át és tekertem még rá celluxot, max 3 tekerésnyit. Nagyon fáj és gennyezett is, sőt belázasodtam, pedig előtte fertőtlenítettem is meg stb. De nagyon szeretném folytatni, most már nem hagyom abba. Nem szeretnék nagyon nagyot, maximum 6 mm-t. (nálam ekkora a normális egy lánynál) Szóval a kérdéseim, mennyi idő alatt fog a fülem olyan állapotba kerülni, hogy nagyobbat tegyek bele? Mert tényleg nagyon fáj, várjak vele 2 hetet vagy elég 1 hét is? Mi a különbség a fém és a szilikon fültágító között? Melyiket ajánljátok? Hol tudok venni Kaposváron fültágítókat? Hogyan és milyen sűrűn és mivel kell tisztítani ott a fület és lehet fültágesszel aludni? Nem fog kiesni? Illetve, hogy mivel tudom még tágítani? mert nem szeretnék ilyen tágító szettet venni, az a csiga is jó rá?? Meg lehet, hogy hülye kérdés, de hogyan tudom majd a lyukba belegyömöszölni, pl. a fém fültágítót?

A válaszokat előre is köszönöm :))

2011. dec. 9. 12:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nemtudom, hogy hol csinálnak fültágítást, de sztem ne magadnak csináld, mert ez a pálcika cellukszos módszer nem jön be. Fertőző és ha irtad h gennyesedik, akkor ne így folytasd
2011. dec. 10. 10:37
 12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. dec. 10. 18:10
 13/15 anonim ***** válasza:

nem is értem, hogy állhattál neki a tágításnak ha kb.. semmit nem tudsz róla. na mindegy, nem parasztkodni akarok, csak azért elég alapvető kérdéseket tettél fel.

A kérdésedre meg nem írom le a választ, mert már megválaszolták. mindegy, azért sok sikert hozzá. :)

2011. dec. 30. 18:41
 14/15 bandi1023 válasza:
nekem sima tágító kuppal vagy miaz azzal volt tágítva először feszült minden bajom volt vettem orvosi alkoholt lefertőtlenítette és mostmár minden rendbe 10es a tágesz szerintem a tiedet csak locsold meg alkohollal és puszi :D
2014. jan. 24. 21:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem semmi problemam nemvolt a palcikas celluxos modszerrel:)

A szilikon nemhiszem hogy eldeformalodna ha rajta alszol.

En a muanyagot ajanlom!:D csakhogy legyen masik velemeny. Olcsobb mint a fem (a tagitas menete alapjan latszik hogy penz szukebe vagyok xd ) es konyebb berakni mint a szilikont.

Hajra!:)

2015. szept. 29. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!