Mi a véleményetek az elektromos borotvákról?
Igazából a hatásfoka érdekelne a hagyományos borotvákhoz képest.
Illetve ha már válaszolsz,írd már le milyen típusú van neked (hagyományos vagy elektromos,és azon belül márka,típus...stb)
Philips HQ 7100
Nekem tökéletesen bevált. Sokkal gyorsabb, mint hagyományosan szarakodni és az eredmény is tökéletes(sima bőr).
Kérdés h hol (melyik testrészen) akarod használni, és milyen gyakran?
Nekem egy Braun van, ilyen: [link]
Nő vagyok egyébként, és én intim területhez vettem azért, mert a hagyományos borotvától folyton kipattogzik a bőröm, illetve úgy gondoltam ezzel nem tudom megvágni magam.
Jó is lenne, szeretném is, ha nem kéne 2naponta használni. Ez nem viszi le annyira a szőrt, mint a hagyományos, így nem pattog ki csak elvétve a bőröm. De amúgy egész jó sima lesz. A problémám annyi vele, h ha már kicsit hosszabb a szőröm, akkor nem vágja le, mivel szitás a feje. Én hetente egyszer szerettem volna használni, de 2, max. 3naponta, de az már nagyon max., muszáj. Sokszor nincs hozzá türelmem (nekem az elektromossal kicsit több időbe telik), így ha hagyom nőni, akkor jöhet újra a hagyományos.
A szakállvágóját pedig a domborulataimon, a puhább részeimen egyáltalán nem tudom használni, mert képtelen vagyok annyira kifeszíteni a bőrömet, h ne vágjam meg magam.
Ha viszont te az arcodon szeretnéd használni, akkor arra tökéletes. De nekem másra nem jött be. (Az arcomon nem én próbáltam, hanem a férjem a sajátján. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!