Csúnyának érzem magam! És ez már megőrít. Hosszúkás az arcom és szemüveges vagyok. Néhányan állandóan mondják, hogy milyen ronda vagyok. Pedig sminkelem magam, adok jól magamra és modell alakatom van. Mit csináljak, hogy szebb legyek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 8. 10:44
21/29 A kérdező kommentje:
aakor jó
köszi:)
2011. dec. 9. 09:27
22/29 anonim válasza:
Szerintem szép vagy. A hajad növeld meg, ennyi kell :D
23/29 A kérdező kommentje:
Ja és szerintetek hülyén álna nekem a szőke vagy a világosbarna hajszín????
2011. dec. 17. 16:30
24/29 anonim válasza:
Szerintem szép vagy és nem kell változtatnod magadon!
Nekem nagyon tetszenek a szemüveges csajok!
Esetleg egy kicsit világosabb hajszín jobb lenne, de így is szép vagy! Puszi! 30/f
26/29 anonim válasza:
nincs ronda nő csak kevés smink...
27/29 anonim válasza:
28/29 anonim válasza:
nekem meg be is jösz. ne nézz olyannak, de ha normális is vagy én összejönnék veled. 20f
29/29 Yoperhonen válasza:
Szerintem kifejezettem szep vagy! Nagyon szep a szad s a szemed! Szuper a szemuveg, szerintem tartsd meg. A hajad szine jol all, de a formajat hozasd rendbe egy normalis szalonban. Az allad tenyleg markans, de nem olyan feltuno...ne hordj garbot, a szines hatterrel feltunobb lenne az allad ugyanis. Megneznem hogy nez ki az, aki rondanak tart teged....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!