11/19 anonim válasza:
Jellemző, hogy az ilyen regionális online szépségversenyek résztvevői közül az ilyenek kerülnek ki. itt nincs olyan nagy szelekció a jelentkezők közül, mint egy nívós, nagyszabású gálaszerű versenyen. tehát az egyszeri naíva random módon jelentkezik, mert szegénynek önigazolásra van szüksége azt illetően, hogy nem csúnya, de hát sajnos csúnya, mint ahogy a mellékelt ábra is mutatja. a véleményem róluk az, hogy anyuka-apuka, esetleg a barátjuk biztosította őket afelől, hogy "szépségük" megér egy próbát az ilyen tahó szépségversenyeken. és íme az eredmény, amin mi jókat szörnyülködünk. hát ennyi.
12/19 anonim válasza:
szerintema 2. képen az Olga csinos lány.szép az arca is csak jó lett volna róla szemből is egy képet látni.
13/19 anonim válasza:
ezek közül kettőt ismerek az utolsó két csaj baráátnők
de sztem mindegyik csúnya van amelyik csinos alakra de az arc az gáz
14/19 anonim válasza:
Szerintem a parasztlánynak titulált az egyetlen aki szép közülük. Legalább természetes.
A "durván gusztustalanul anorexiás" meg csak 16 éves.
Így talán nem is akkora poén ez a lista...
Kíváncsi lennék a listázóra :))) Lehet hogy egy durván gusztustalanul anorexiás transzvesztita parasztlány, akinek még az arca is ellenszenves. De lehet ugyanez férfiban...
15/19 anonim válasza:
hehe... ez már nem tetszik ugye?
16/19 anonim válasza:
Csak halkan jegyzem meg, hogy van némi igazság abban, amit a 21:30-s írt.
17/19 A kérdező kommentje:
Miféle listázó? Kérdező, válaszadók stb. Melyik?
2009. máj. 17. 13:23
18/19 anonim válasza:
Akinek a "listáját" kifiguráztam... Mert ő csodaszép és tökéletes!
19/19 A kérdező kommentje:
Hát nem tudhatjuk. Én csak a szubjektív véleményét kértem mindenkinek. Ezen nehogy összevesszetek. :) És ne pontozzátok le egymást, kérlek! De azért még kíváncsi vagyok a véleményekre.
2009. máj. 17. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!