1/19 anonim válasza:
Szerintem túlzás őket szépnek nevezni.
3/19 anonim válasza:
Szerintem egyik sem mondható kifejezetten szépnek, átlagosak és a legtöbb iszonyatosan gebe!
4/19 anonim válasza:
szerintem 1-2 van aki nem ronda.
17/L
5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát. Konkrétan ki az akit csúnyácskának és ki az, akit esetleg szépnek tartatok? Egyéni vélemény?
2009. máj. 15. 19:10
7/19 anonim válasza:
Tessék itt az én "nemtetszik" listám:
Czégény Nikoletta: rettenetes a haja, kiemeli az amúgy sem szép arcát.
Horváth Laura: kicsit hasonlít egy travi barátomra (aki mellesleg szebb mint ez a lány) :D
Nagy Nikoletta: Neki ilyen falusi paraszt lány beütése van, nagyon csúnya.
Kastyálik Nóra: Anorexiás, de durván gusztustalanul.
Endrei Edit Adrienn: Ilyen ellenszenves arcú nőt meg ritkán látok.
Nem akarok mindenkit kritizálni, úgyhogy ennyi elég most :D
9/19 anonim válasza:
Húú nézzétek meg a novemberi...Higyed Beáta képeit, komolyan mondom arcra úgy néz ki mint a nagymamám (csak nem olyan ráncos). Pedig 50 év van köztük :o) Az ilyen hogy meri mutogatni magát? Komolyan megtiltanám neki. Egyetlen szép lányt nem látok itt. Hol vannak a szép lányok?? Lehet hogy azoknak van eszük és nem mutogatják magukat idióta pózokban?
10/19 A kérdező kommentje:
Részemről mindenkinek megy a zöld kezecske!!! 21:53-as: hatalmas vagy, alig röhögtem szét az agyam!
2009. máj. 15. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!