Budapesten hol találok olyan turkálót ahol márkás ruhák vannak?
Figyelt kérdés
Olvastam pár helyen hogy milyen jó dolgokat lehet kapni, de még nem volt időm szétnézni, csak 1 hónapja költöztem fel. Nektek melyik tetszik, hol találtok rendszeresen jó dolgokat?
A másik kérdésem: xs-s méretű darabokat gyakrán láttok, vagy csak elvétve? (sajnos nem tudok hízni)
2011. dec. 3. 16:20
1/5 anonim válasza:
Háda turkálók.. Van a Kökiben is és Pl a Lurdy házban.. én erre a két helyre járok.. Gyakran látok. :)
Remélem tudtam segíteni.
2/5 anonim válasza:
A Blahán a Renoválás nevű turi a legjobb. Rengeteg márkás cucc, és esztétikusan vannak elrendezve, nem pedig egymás hegyére-hátára halmozva.
3/5 anonim válasza:
A turik többségében adnak márkás ruhákat, csak ügyesen kell keresgélni. Sajna nem vagyok még Pesti majd jövőre kitapasztalom a jó helyeket. Turikba minden méretben akad cucc nem kell aggódni.
4/5 A kérdező kommentje:
A Renoválásban tegnap voltam, a Hádába pedig ma akarok menni. Szerintem is jó a renoválás de néhány darabnál sztem eléggé el vannak szállva az árak, ahhoz képest h használt ruhákról van szó.
2011. dec. 7. 12:07
5/5 A kérdező kommentje:
A Háda nagyon tetszik, rengeteg zara és mexx ruhát láttam :]
2011. dec. 7. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!