Ha hajvasalóval göndörítem be a hajam szalagavatóra nagyon szét fog jönni? (táncközben meg stb. )
Figyelt kérdés
tegnap fodrász megcsinálta,igaz elég ködös idő volt és estére nem volt már belőle semmi pedig bőven volt rajta lakk.2011. dec. 3. 12:45
1/4 anonim válasza:
Szinte biztosan igen. Többször táncolsz, öltözöl, esélyesen kapkodva, plusz macera, ha a hajadra figyelni kell, és amikor sietsz, előfordulhat, hogy nem figyelsz rá. Persze meg lehet oldani, pl. fogsz egy barátnőt, aki öltözés közben a szétzilált tincseket kijavítja, de alapvetően sokkal praktikusabb egy összefogott, jó bőven lakkozott frizura.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2011. dec. 3. 12:54
3/4 anonim válasza:
Nekem nem jött szét tavaly, pedig hajvasalóval göndörítette be a fodrász. Sőt sokkal tartósabb volt, mint amikor hajsütővel csinálom. (lehet, hogy melegebb a hajvasaló)
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm. amúgy én is arra gondoltam,hogy lehet,hogy csak az időjárás miatt jött szét.
szalagavatókor meg úgyis csak helyben csináltatom.
2011. dec. 3. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!