Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szalagavatóra kosztüm, de hogyan?

Szalagavatóra kosztüm, de hogyan?

Figyelt kérdés

szerintetek mi a jobb varratni varrónővel vagy készen megvenni valahol?

nálunk mindenki mást akar,én személy szerint nem varratnám szívesen.

2011. nov. 13. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi varrattuk, pont azért hogy pontosan stimmeljen a mérete és lehetőleg egyedi legyen, tehát úgy hogy többen ugyan abba de mégis egyedi mármint az osztály számára, de sokan nem mentek bele, valakinek meg már megvolt így csak 6 an varrattunk. Ez így célszerűbb volt mert akkor nem kellett több százat felpróbálni hogy jó legyen hanem lemértek minket megcsinálták próba volt ha kellett még csinálni valamit rajta, és ennyi.
2011. nov. 13. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Varratni egyértelműen jobb, árban kb ugyanott van, vagy olcsóbb, mint ha készen veszed, te választod ki az anyagot, színt, és még méretben is tökéletesen jó lesz rád. Na meg a konfekciócuccok között nem feltétlenül találsz olyat, ami jól is áll, és a többi kritériumnak is megfelel.

Hátránya annyi, hogy el kell menni vagy kétszer próbálni, de szerintem megéri. Végülis mire végigjársz csomó üzletet, az sem kisebb ráfordítás.

2011. nov. 13. 13:23
 3/6 A kérdező kommentje:
igazából én már néztem ki magamnak ruhát és fele annyiba kerül,mint amennyiért varratni akarnak,és nem gagyi minőség.
2011. nov. 13. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem mindig jobb varratni. Mi varratuk, de elég gányadék lett és kb. volt annyiba, mintha vettük volna készen.
2011. nov. 13. 14:19
 5/6 anonim válasza:
Sziasztok. Szerintem jobb készen venni, mert a személyre-szabott vagy nagyon sokba kerül, vagy nem igazán szép... Unokahúgomék pl. azt csinálták, hogy elmentek egy üzletbe, kiválasztották azt a kosztümöt, ami mindenkinek tetszett, és mondták, hogy szeretnének belőle x db ekkorát, y db akkorát, és összerakták nekik, így mindenki kapott a saját méretére ruhát, és nem is volt egy vagyon sem. Mondjuk ez egy magyar cég volt, nem valami importált akármi... És nagyon szépek voltak benne a lányok! :)
2011. nov. 16. 09:24
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi.

végül úgy egyeztünk meg,hogy varratjuk.

remélem jól megcsinálják,ha már egy vagyonba kerül.

2011. nov. 16. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!