Szalagavatóra kosztüm, de hogyan?
Figyelt kérdés
szerintetek mi a jobb varratni varrónővel vagy készen megvenni valahol?
nálunk mindenki mást akar,én személy szerint nem varratnám szívesen.
2011. nov. 13. 13:07
1/6 anonim válasza:
Mi varrattuk, pont azért hogy pontosan stimmeljen a mérete és lehetőleg egyedi legyen, tehát úgy hogy többen ugyan abba de mégis egyedi mármint az osztály számára, de sokan nem mentek bele, valakinek meg már megvolt így csak 6 an varrattunk. Ez így célszerűbb volt mert akkor nem kellett több százat felpróbálni hogy jó legyen hanem lemértek minket megcsinálták próba volt ha kellett még csinálni valamit rajta, és ennyi.
2/6 anonim válasza:
Varratni egyértelműen jobb, árban kb ugyanott van, vagy olcsóbb, mint ha készen veszed, te választod ki az anyagot, színt, és még méretben is tökéletesen jó lesz rád. Na meg a konfekciócuccok között nem feltétlenül találsz olyat, ami jól is áll, és a többi kritériumnak is megfelel.
Hátránya annyi, hogy el kell menni vagy kétszer próbálni, de szerintem megéri. Végülis mire végigjársz csomó üzletet, az sem kisebb ráfordítás.
3/6 A kérdező kommentje:
igazából én már néztem ki magamnak ruhát és fele annyiba kerül,mint amennyiért varratni akarnak,és nem gagyi minőség.
2011. nov. 13. 13:27
4/6 anonim válasza:
Nem mindig jobb varratni. Mi varratuk, de elég gányadék lett és kb. volt annyiba, mintha vettük volna készen.
5/6 anonim válasza:
Sziasztok. Szerintem jobb készen venni, mert a személyre-szabott vagy nagyon sokba kerül, vagy nem igazán szép... Unokahúgomék pl. azt csinálták, hogy elmentek egy üzletbe, kiválasztották azt a kosztümöt, ami mindenkinek tetszett, és mondták, hogy szeretnének belőle x db ekkorát, y db akkorát, és összerakták nekik, így mindenki kapott a saját méretére ruhát, és nem is volt egy vagyon sem. Mondjuk ez egy magyar cég volt, nem valami importált akármi... És nagyon szépek voltak benne a lányok! :)
6/6 A kérdező kommentje:
köszi.
végül úgy egyeztünk meg,hogy varratjuk.
remélem jól megcsinálják,ha már egy vagyonba kerül.
2011. nov. 16. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!