Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Azért írtam ebbe a kategóriába,mert itt szerintem normális választ fogok kapni.
Szóval az van,hogy semmi kézügyességem sincs,komolyan,mindent elszúrok,semmit sem tudok megcsinálni.
Pl. a ballagásomra is fodrászhoz kellet menjek,mert nem tudtam belőle semmi jót se kihozni. A sminkelésről ne is beszéljünk.
Ilyen mintát sose tudnák megcsinálni a körmömre,vagy ha mégis órákba telne vagy napokba. Vagy akármiről van szó nem tudom megcsinálni,és annyira rossz nézni,hogy a barátnőim mindent megtudnak csinálni,tökéletes kézügyességük van.
Csak velem b*szott ki a természet?
Az jó :)
Biztos szép lehet :D
Nekem elvileg van kézügyességem, jártam is régen művészeti fakultációra, de ennek ellenére ilyeneket én sem tudok csinálni a körmömre... bal kezemre még csak-csak, de a jobbra bal kézzel... Esélytelen. A sminkelés szintén nem az erősségem - ezért tetováltattam a szemhéjam.. :P
A nagyváradi színház meg olyan szép... Bár én csak tavaly nyáron láttam, amikor pont felújították, de legalább csináltam egy-két érdekes fotót ott. (:
Most már tényleg szebb lett,mióta felújították,csak kicsit kicsi :D
Egyébként nekem kisebb koromba is rémes kézügyességem volt,mindig rám kellet várni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!