Mit gondoltok Szép ennek a lánynak az arca? :DDD
2011. dec. 2. 20:18
11/20 anonim válasza:
durva, férfias vonásai vannak, nem szép. Így kivakolva pláne. Arról a béna pc-ről ne is beszéljünk a szája felett, az mindenkinek az IQ-jából levesz vagy 100-at látszatra...
12/20 anonim válasza:
Nem. Szerintem bagolyfeje van es nyilvan azert kell neki ez a nagy korites az arca kore, hogy ne nagyon latszon ebbol ki semmi.
Az ilyen arcu lanyok sokkal aranyosabbak, amikor termeszetesebbek, vagy szolidabb stilusuak.
13/20 anonim válasza:
inkább nevetséges xd amúgy szép lenne,ha nem pózolgatna és kivenné a piercingeit
15/20 anonim válasza:
Ha nem pózolna grimaszolna és tenne ennyi vasat az arcába akkor szép LENNE
17/20 anonim válasza:
Csúnya. Dob rajta valamennyit a vakolat, de hiába fehéríti magát, c*gányosan néz ki és a haja is előnytelen.
18/20 Nesi81 válasza:
Szerintem helyes arca lenne, kevesebb sminkkel. Bár ránézésre már így is beképzelt lehet.
19/20 anonim válasza:
Arcbőre nagyon szép, ha nemagyonretusált... :/ A szemöldöke viszont nagyon tetszik. Nekem a szemöldöktől indul a szépség :D Ez az első, amit mindig megnézek mindenkin :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!