1/12 anonim válasza:
Attól függ, mennyire hájas. Egy picit duci még nagyon is szexi, de 100 kiló felett már nem igazán.
3/12 anonim válasza:
Én szeretem a kövér nőket, nem száradnak ki a sütőben, nem kell őket állandóan locsolni, mert kisül a zsírjuk, mint a libának.
4/12 A kérdező kommentje:
59 kg
2011. dec. 2. 14:16
5/12 anonim válasza:
59 kg az már nagyon hájas, nem szexi! szerintem tarts 3 napig víznapot!
6/12 anonim válasza:
hogy lenne az 59kg hájas?! nevicceljetek
7/12 anonim válasza:
szerinted nem iróniának szántam? ...
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat; elolvasva őket jobban érzem magam. A tréfás kedvű válaszolónak a köszönet mellé: "Humorban nem ismerek tréfát." :)
2011. dec. 2. 20:15
10/12 anonim válasza:
Basszus, én 65 vagyok, és abszolúte nem tartom magam hájasnak. Pedig van mit fogni, de hájas...hidd el, az nem az 59-nél kezdődik. Max akkor, ha mellé 130 cm vagy. :)
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!