Pasik! Szerintetek mi lehet szexi egy csajban?
Bár én lány vagyok,de szerintem nem csak a smink meg a ruha teszi a nőt,csak jobban kihangsúlyozza az adottságait :)
Pl. ugyanúgy lehet szexi a haja,a szeme,szája,lába,combja.. stb.
Kinek mi a szexepilje :D
mindenkin más dolgok állnak jól szerintem. nem lehet általánosítani. főleg mert az emberek látásmódja is más és más..de egy személyes példa
itt előjön a hülyeségem, de ma láttam egy lányt, és egy ilyen fura farmer volt rajta...mintha bársony és farmer keveréke lett volna a nadrág, és ráfeszült a testére. namármost a lánynak szép széles vádlija volt, és ahogy áttűnt a farmergatyán, hát kajak elakadt a szavam telefonálás közben :D
de a botálbú csajoknak sztem kifejezetten rosszul áll
de a bot
pedig ilyenek szexinek képzelik magukat, különben nem mutogatnák meg nézegetnék magukat, valami komplexusuk van ugyan, és így próbálják ellensúlyozni, mert azt hiszik a pasiknak ez jön be, de amúgy sztem gusztustalan, a pasim nem szereti a vonagló szánalmas négerre szolizott p*csákat főleg nem szőkített hajjal, ennek a lánynak még csípője sincs, a melle meg fel van nyomva, a feje csúnya, és nem vagyok irigy rá :)
a szép arc szép szemek az elsők, és kis mellel is sztem szebb és szexibb Mila Kunis vagy Yulia Volkova :)
Amy Lee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!