Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha egyszer kicsi a...

Mit tegyek ha egyszer kicsi a mellem?

Figyelt kérdés
az a történet h mindiig az orrom alá dörgölik azt h kicsi a mellem hol hagytam minek melltartó stb. és ez nagyon zavar. mit tegyek?
2011. dec. 1. 16:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
*ez fokozottan működik, ha nagyobb társaság előtt játszódik le.
2011. dec. 1. 17:50
 12/14 anonim ***** válasza:
72%

nekem is ma szólt be egyik osztály társam a suliban:D

az a vicces h tudom h bejövök neki,nem is kicsit.

erre ma ilyet szólt h ki ne essenek a zoknik(nem push-upos melltartó volt rajtam,sose hordok olyat),nem is gondoltam végig h mit mondjak egyszerűen "ösztönből" jött.megmarkoltam hirtelen egy másodpercre két kézzel a melleim és csak ennyit mondtam,ezek aztán nem zoknik:D mondjuk vissza gondolva nagyon hülye szituáció volt,ha tudtam volna gondolkodni nem ezt csináltam volna,de most már mind1.

2011. dec. 1. 18:03
 13/14 A kérdező kommentje:
jóaz. :D biztos lesett nagyokat :D
2011. dec. 1. 18:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Ne vedd magadra. Ez nagyon éretlen dolog egyébként, hogy emiatt cseszegetnek. Régen én is megkaptam a magamét, még általános iksolában, a lányok többségének már szépen megnőtt, én még mindig ott voltam laposan. Iszonyatosan zavart, hogy csúfolnak, de tudtam, hogy ez ellen nem tudok mit tenni. Persze azóta már megnőttek, bár valljuk be, így sem túl méretesek. Azóta soha senki nem piszkált engem a kicsi cicijeim miatt. Ha szépek, akkor a fiúknak tetszeni fog, senki nem fog azért elhagyni, mert kicsik a melleid.

Valószínű, hogy a többiek azért piszkálnak ezzel, mert látják rajtad, hogy rosszul érint ez a dolog. Ne foglalkozz vele, vagy viccelődj te is nyugodtan, én is szoktam, ha feljön témának. Hadd tudják, hogy te tökéletesen elégedett vagy magaddal, hogy van öniróniád, és ilyennek szereted magad. És ha mások ezt látják, hogy téged nem tudnak megrendíteni, akkor abbahagyják a bántást is.

Egyébként én kifejezetten szeretem, hogy kicsik. sportoláskor sokkal kényelmesebb, nem ugrál annyira, nem nyomódik, nem borul a nyakamba.

2011. dec. 2. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!