Mit tegyek ha egyszer kicsi a mellem?
Figyelt kérdés
az a történet h mindiig az orrom alá dörgölik azt h kicsi a mellem hol hagytam minek melltartó stb. és ez nagyon zavar. mit tegyek?2011. dec. 1. 16:57
2/14 anonim válasza:
Találj ki frappáns válaszokat. Nem azért dörgölik az orrod alá, mert kicsi, hanem mert látják, hogy neked ez rosszul esik, zavarba jössz tőle.
Pl. ha megkérdezik, hol hagytad a melled, akkor mondd, hogy "á, tudtam, hogy valamit elfelejtettem reggel", vagy bármi hasonlót. Ezzel egy idő után nem fognak tudni mit kezdeni.
3/14 anonim válasza:
Mondjuk keress olyan fiút aki szereti a kis mellű lányokat! :)
4/14 anonim válasza:
mond azt hogy inkább ez minthogy a térdedig lógjon :)
5/14 anonim válasza:
elöször is hány éves vagy?
másodszor ha látják rajtad hogy ez felbosszant akkor vérszemet kapnak
6/14 anonim válasza:
hogyan keressen? végülis igazad van minden fiúnak az arcára van irva hogy szeretem a kis melleket...
7/14 anonim válasza:
Na, ez igen felesleges kérdés volt, figyelembevéve, hogy nem tudsz csinálni semmit. A gúnyolódókra ne figyelj, ha meg téged is zavar, akkor hordj Wonderbra-t, mást nem tudsz tenni.
8/14 anonim válasza:
9/14 A kérdező kommentje:
nekem nem az a bajom h kicsi a mellem..hanem az h minden áldott nap ezzel baszogatnak... és olyankor lefagyok és nem tudok mit visszaszólni..
2011. dec. 1. 17:34
10/14 anonim válasza:
Van akinek a kis mellek jönnek be, lehet annak is aki beszólogat, csak ettől érzi magát keménynek.
Ha megkérdezi pl. hogy miért nem domborodik a pólód, akkor kérdezz vissza, hogy miért olyan lapos az illető nadrágja (elöl, bár ez magától értetődik)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!