Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 10 kg fogyás meglátszik az arcon?

10 kg fogyás meglátszik az arcon?

Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 11:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, de hogy mennyire, az egyénfüggő, nekem pl már -1 kg is meglátszik az arcomon.
2011. dec. 1. 11:40
 2/8 anonim válasza:
Sajnos meg. Én 8 kg-t fogytam, és ráncosabb lettem kissé, mivel ugye megnyúlt a bőröm. soványabb lettem ugyan, de idősebb is 3-4 évvel :-(
2011. dec. 1. 11:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Az enyémen csak kicsit, mert a képeket visszanézve 50 kg-osan is ugyanolyan malacfejem van, mint 80 kg-osan. Viccet félretéve, nekem kerek, telt az arcom, ezért valahogy nem látszik.
2011. dec. 1. 11:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom valamilyen szinten személyfüggő, hogy mennyire. De amikor én 10 kilót fogytam (65-ről 55-re, szóval nem anorexiás méretre), mindenki aggódott értem, hogy úristen, hogy be van esve az arcom. Pedig csak széles az arccsontom, és nem szokták meg, hogy ennyire látszik.

23L

2011. dec. 1. 13:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát egyénfüggő...Nekem régi képeken,ahol kevesebb voltam kg-ban 3x nagyobb fejem volt.Az ember teste folyamatosan alakul,csak mindig apránként...Egy hirtelen fogyás még pluszba rásegít a változásra....
2011. dec. 1. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon meglátszik
2011. dec. 1. 16:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Erre mondta Gábor Zsazsa: " A nőknek egy bizonyos kor felett választania kell az arca és a s*gge között"

Sajnos tényleg így van.

2011. dec. 2. 13:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 66ról fogytam le 59-re, és látszik az is. De csak annyi, hogy a kezdeti kicsit pufibb helyett most teljesen tökéletes, szabályosan ovális, semmi beesettség.
2012. okt. 24. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!