10 kg fogyás meglátszik az arcon?
Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 11:38
1/8 anonim válasza:
Igen, de hogy mennyire, az egyénfüggő, nekem pl már -1 kg is meglátszik az arcomon.
2/8 anonim válasza:
Sajnos meg. Én 8 kg-t fogytam, és ráncosabb lettem kissé, mivel ugye megnyúlt a bőröm. soványabb lettem ugyan, de idősebb is 3-4 évvel :-(
3/8 anonim válasza:
Az enyémen csak kicsit, mert a képeket visszanézve 50 kg-osan is ugyanolyan malacfejem van, mint 80 kg-osan. Viccet félretéve, nekem kerek, telt az arcom, ezért valahogy nem látszik.
4/8 anonim válasza:
Gondolom valamilyen szinten személyfüggő, hogy mennyire. De amikor én 10 kilót fogytam (65-ről 55-re, szóval nem anorexiás méretre), mindenki aggódott értem, hogy úristen, hogy be van esve az arcom. Pedig csak széles az arccsontom, és nem szokták meg, hogy ennyire látszik.
23L
5/8 anonim válasza:
Hát egyénfüggő...Nekem régi képeken,ahol kevesebb voltam kg-ban 3x nagyobb fejem volt.Az ember teste folyamatosan alakul,csak mindig apránként...Egy hirtelen fogyás még pluszba rásegít a változásra....
7/8 anonim válasza:
Erre mondta Gábor Zsazsa: " A nőknek egy bizonyos kor felett választania kell az arca és a s*gge között"
Sajnos tényleg így van.
8/8 anonim válasza:
Én 66ról fogytam le 59-re, és látszik az is. De csak annyi, hogy a kezdeti kicsit pufibb helyett most teljesen tökéletes, szabályosan ovális, semmi beesettség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!