5 kiló fogyás már meglátszik? Vagy 8 kiló?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, csak van egy kis hasam, meg úszógumi, és a combomon egy kis felesleg... De arányosan el van osztva, nincs tokám, meg semmi. Egy 5 kilós fogyás észrevehető, ha úgy összvissz max. 10 kiló a fölöslegegem? Az arconom nincsen felesleg, nagyon szép, vékony az arcom.2010. máj. 5. 12:57
1/6 anonim válasza:
persze, de főleg te fogod észrevenni. de jó lenne már nekem is csak ennyinél tartanom!
dagi
2/6 anonim válasza:
Ha csak 10 kg felesleget van, akkor biztos, hogy meglátszik az 5 kg fogyás. Ha 30 kg lenne rajtad, akkor már nem lenne annyira feltünő az 5 kg fogyás.
Sajnos rajtam kb. 30 kg a felesleg, igaz már nem vagyok fiatal.
3/6 anonim válasza:
inkább a centiket nézd, ne a kilókat ;) sport és helyes, kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás
4/6 anonim válasza:
Meglátszik, csak a csajok többségénél a mellből, az arcból, a karokból megy le elöször és a problémás részek maradnak utoljára
5/6 anonim válasza:
Nekem 30kg súlyfeleslegem volt, fogytam 17kg-ot és még senkinek sem tünt fel :-(
De én látom magamon a változást, és már csak 13kg van hátra :-)
6/6 anonim válasza:
Rajtam 15kg felesleg van, de 2-3kg mínuszt már észreveszek magamon, és olyan 5kg az,amit már mások is:) Szerintem, ha lemegy rólad 2kg, már az látható lesz. (itt nem 2kg vízre gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!