Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 5 kiló fogyás már meglátszik?...

5 kiló fogyás már meglátszik? Vagy 8 kiló?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, csak van egy kis hasam, meg úszógumi, és a combomon egy kis felesleg... De arányosan el van osztva, nincs tokám, meg semmi. Egy 5 kilós fogyás észrevehető, ha úgy összvissz max. 10 kiló a fölöslegegem? Az arconom nincsen felesleg, nagyon szép, vékony az arcom.
2010. máj. 5. 12:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

persze, de főleg te fogod észrevenni. de jó lenne már nekem is csak ennyinél tartanom!

dagi

2010. máj. 5. 13:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak 10 kg felesleget van, akkor biztos, hogy meglátszik az 5 kg fogyás. Ha 30 kg lenne rajtad, akkor már nem lenne annyira feltünő az 5 kg fogyás.

Sajnos rajtam kb. 30 kg a felesleg, igaz már nem vagyok fiatal.

2010. máj. 5. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
inkább a centiket nézd, ne a kilókat ;) sport és helyes, kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás
2010. máj. 5. 13:15
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
Meglátszik, csak a csajok többségénél a mellből, az arcból, a karokból megy le elöször és a problémás részek maradnak utoljára
2010. máj. 5. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 30kg súlyfeleslegem volt, fogytam 17kg-ot és még senkinek sem tünt fel :-(

De én látom magamon a változást, és már csak 13kg van hátra :-)

2010. máj. 5. 13:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam 15kg felesleg van, de 2-3kg mínuszt már észreveszek magamon, és olyan 5kg az,amit már mások is:) Szerintem, ha lemegy rólad 2kg, már az látható lesz. (itt nem 2kg vízre gondolok)
2010. máj. 5. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!