Szoktatok tükörben fényképezkedni?
én 2x csináltam ilyen képet,de azt is úgy,hogy csoportosan vagyunk rajta,de nem engedtem sehova felrakni...
nemrég még nagyon menőnek számított a tükörben fényképezkedés,de manapság már nagyon nem....hát nekem sose tetszett mindig szánalmasnak tartottam ha valaki így akar villogni a telójával/fényképezőjével...egyszerűen csak taszít
Nekem a legtöbb képem tükrös,miért? Mert rólam más nem tud jó képet csinálni,egyáltalán nem vagyok fotogén.Tükörnél még látom is,hogy hogy nézek ki,nem gáz-e.És pont nem a telómmal/gépemmel akarok menőzni....pfff. az a szánalmas,ha valaki rögtön rávágja,hogy "így akar villogni a telefonjával/fényképezőgépével"
köszönöm a figyelmet.
Ezt a "nem vagyok fotogén, más nem tud jó képet készíteni, én is csak, ha látom" szöveget már sok helyen hallottam.
Ettől függetlenül gáz a tükörben fényképezkedés (mondom ezt úgy, hogy nekem is van ilyen képem, mert kipróbáltam, mi olyan jó benne:-D)
Ha ez a probléma tényleg, akkor vmi, amire rá lehet rakni a fényképezőgépet, időzítő, tükör elé helyez, beáll, látja magát, gép fényképez, még sincs benne se tükör, se fényképezőgép:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!