Mi a véleményed rólam? :]
Figyelt kérdés
Kérlek, szépen fejezd ki a véleményed. :) Ha van ötleted, vagy tanácsod, szívesen fogadom. :)
Köszönöm, előre is.
2011. nov. 30. 15:41
31/41 anonim válasza:
Túl erőltetettek a képek.
Úgy látom modellnek képzeled magad.
32/41 anonim válasza:
A 3. képen szerintem nagyon szép vagy, a többin nem sokat látni az arcodból. Viszont én is fiatalabbnak néztelek, bár lehet a smink hiánya is közrejátszik ebben. Ezt nem úgy értem, hogy hiányolom, ellenkezőleg, így legalább természetesen vagy szép : )
33/41 szimi14 válasza:
jó kép de mosolyogj és ne legyé meg meredve
35/41 anonim válasza:
Gyönyörű vagy
Tetszik, hogy hosszú a hajad. De igazából az arcod a lényeg, ami sztem tökéletes :)
21f
36/41 anonim válasza:
az utolsó kép hátborzongató. Egyébként nagyon szép vagy és fiatal, szerintem törekedjél természetességre, kevés sminkre.
37/41 anonim válasza:
Te mér mindig nagyon szép vagy Fanni.
38/41 anonim válasza:
Nekem is, erőltetett képeknek tűnnek, olyan nagyon művészi akartál lenni. Szinte az összes képen, féloldalról lehet látni, egy van szemből de azon is az a tátott száj... Így nehézkes véleményt mondani. A hajad tetszik, szépnek nem mondanálak, inkább átlagosnak.
22/L
39/41 anonim válasza:
Bocsi, de az utoló képen úgy nézel ki mint egy hosszú hajú rocker fiú.
40/41 anonim válasza:
Sztem tök uncsi vagy.
Nem volt elég 33 válasz?? Ki is kellett még emelni a kérdést..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!