Mi a véleményed rólam? :]
Figyelt kérdés
Kérlek, szépen fejezd ki a véleményed. :) Ha van ötleted, vagy tanácsod, szívesen fogadom. :)
Köszönöm, előre is.
2011. nov. 30. 15:41
21/41 anonim válasza:
Az, hogy rossz képeket csinálsz magadról. Ebből az ötből csak egy tetszik, azon szép vagy, a többin nem "tetszel". A hajad viszont nagyon szép hosszú!
22/41 anonim válasza:
A leírásodban az utolsó kép nem tetszik valamiért, viszont a többin szép vagy, átlagosnál sokkal szebb, de ((""még"")) nem tökéletes.
23/41 anonim válasza:
átlagosan szép vagy.és nagyon kislányos az arcod.hány éves vagy?
24/41 anonim válasza:
Más pózt!! ez iggen szar amugy nem vagy csunya
az utolsó az picit olyan fura.. de látom neked is van baglyos nyakláncod:)
25/41 A kérdező kommentje:
18 vagyok.
2011. dec. 18. 22:17
26/41 anonim válasza:
2150es vagyok. na,nekem a 3. kép tetszik legjobban. amúgy én 19 leszek januárban, és nekem is nagyon kislányos az arcom. de legalább ennyi idősen nem nézünk ki 'öreg néninek' ;) najó,csak 30nak.:D:D
27/41 anonim válasza:
Helyes csaj vagy. Az a törékeny, védelemre szoruló, önbizalomhiányos típus, de ez a legtöbb pasinak bejön. Nekem is.
Az utolsó fotó dekoltázzsal és a háttérben szentképpel elég bizarr ötlet. Külön-külön rendben lenne.
28/41 Zsákos_Frodó válasza:
Azt hittem kb. 14 éves lehetsz.. :D
Amúgy szépnek tűnsz, természetes vagy, de ezek a fótók ritka bénák.
Szerintem jobb lenne 1 kép szemből mint 8ezer fenntről, oldalról, csakhogy tuti ne lássuk... :D
29/41 anonim válasza:
Nagyon szép vagy! Egy pici smink sokat dobna rajtad :) De ígyis szép vagy. A baglyos nyakláncot hol vetted? Nagyon tetszik! :)
30/41 anonim válasza:
nekem a kezed ragadta meg a figyelmem (ez így nagyon hülyén hangzik.:D:D), az első képen nagyon jól áll a gyűrű és a lakk. és szép a hajad. más úgy nem jutott eszembe rólad... 14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!