Mi a különbség a helyes és a jóképű között?
Sziasztok!
Azon gondolkodtam, hogy mi a különbség a kettő között, de én nem tudnám megfogalmazni. Ti tudjátok, hogy mi a különbség? Milyen arcra mondják, hogy helyes és milyenre, hogy jóképű?
Az en ertelmezesemben a helyes inkabb a fiatalabb fiukra vonatkozik, 20-30-as korosztalybol pedig azokra, akiknek lagyabb vonasaik vannak, gombolyubb arc, fius tekintet.
Mondjuk O peldaul helyes inkabb, nem jokepu (nekem):
A jokepu pedig nalam mindig FERFI, nem fiu. Azaz mar erettebb, sarmosabb, nem tokeletes, de ugy megis jo ranezni.
De nem pont a kortol fugg, mert Brad Pitt a szememben meg most is helyes, de nem jokepu kategoria. Pedig mar nem tini...
Ez egyebkent nagyon relativ dolog.
Peldaul a jo no nalam nem azt jelenti, hogy arcra mindenkeppen gyonyoru, viszont ettol fuggetlenul nagyon vonzo, noies.
Köszönöm ezt a részletes megfogalmazást!
Én is valami ilyesmire gondoltam, hogy a "kis"fiúsabb arc inkább a helyes kategória, míg a férfiasabb arcvonások a jóképű kategóriába tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!