Ha egyet kívánhatnál, mit változtatnál meg magadon?
Figyelt kérdés
Pl.: orr, haj... :)
Kort és nemet is, légyszi!
2011. nov. 26. 18:34
13/28 anonim válasza:
fogaim.. hiába volt fogszabályzóm, visszamászott ugyanoda, ahol előtte volt.. így egy tökéletes fogsort szeretnék. :D Nincs kedvem újra a fogszabályzóhoz, borzasztóan fájt..
Ha lehetne még, akkor magasabb lennék. :) meg talán tökéletes bőrt is.. :) alak az könnyen változhat, nem feltétlen pazarolnék erre kívánságot.. :) ha lenne 5, akkor simán benne lenne..:) ja meg, hogy a hajam napi 1 cm-t nőjjön, ez lenne az 5. :D
14/28 anonim válasza:
Én talán az arcom. Elfogadom magam, de aki szerintem nagyon szép, az Katie Holmes. Tökéletes minden rajta, az orra, a szeme, a szája, a haja, az arcformája, minden. Az alakom picit zavar, kicsit híztam csípőre, de úgy vagyok vele, hogy azt megváltoztathatom, kis futás, mozgás, vagy valami, alapvetően egyébként nagyon szerencsés vagyok... Egyébként aki nem fogadja el magát, annak írnék: Lássátok magatokat úgy szépnek, ahogy vagytok, és örüljetek, hogy nem vagytok púposak, bénák, stb... Gondolj bele, ha tolószékben kéne leéld az életed, vagy csak egy kezed lenne... Akkor mire vágynál? Talán hogy járhass, vagy arra, hogy ne bámuljanak meg az emberek... Örüljetek, hogy egészségesek vagytok, mert ez bármikor megváltozhat, találjátok meg magatokban a szépséget, mert amíg ti nem látjátok magatokat szépnek, addig más sem fog.
15/28 anonim válasza:
A fogaimat...
De már rajta vagyok, lesz fogszabályzóm és Nekem is szép lehet majd a fogsorom.
22/F
16/28 anonim válasza:
Alakomon. :) Vékonyabb derekat, és esetleg nagyobb mellett szeretnék. :))
17/28 Tojásrántotta válasza:
De rossz nektek, én tökéletes vagyok, ilyen gondjaim nincsenek, hogy meg akarok változtatni magamon bármit valamit is.
19/28 anonim válasza:
Orr,mell.Minden mással megbékültem magamon,de beleférne az is,ha a fenekem hízhatnék egy kicsit.Nos ennyi lenne.
20/L
20/28 anonim válasza:
vagy az orrom, vagy a kezelhetetlen pattanásaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!