Fiúk/Pasik! Szerintetek 10-es skálán mennyire vonzó a lány testalkata? Képpel
Elnézést kérek azoktól, akiknek nem tetszett a kép beállítása, nem azért ezt tettem fel, mert szexistennőnek képzelem magam, hanem azért, mert ezen látszik az alakom igazán.
A hasamon tényleg lenne mit dolgoznom...:)de senki sem tökéletes, én sem szeretnék az lenni, csak arra voltam kíváncsi, hogy az ellenkező nemnek mi a véleménye, természetesen nem dughatóság szempontjából!
Köszönöm azoknak, akik el tudtak vonatkoztatni a kép milyenségétől, és normális választ adtak!
nyilván mindenkinek a saját barátnője alakja tetszik jobban, meg arca, ha nem így lenne, akkor gondolnátok hogy őt választotta volna? Hiábam utogatják magukat itt a lányok más pasiknak, mindegyiknek a saját csaja meg az ahoz hasonló fog bejönni, ha meg valaki ennyire elégedett magával, és tényleg nincs is baj az alakotokkal, akkor minek kell visszaigazolás? Meg minek összehasonlítani két lányt?
Ha valaki vékony, akkor az a baja hogy lapos, ha valaki formás, akkor az a baja h biztos van rajta felesleg, nem ak iló számít, a testalkat függ a csontozattol, magasságtól, eloszlás, arányok
de az arc jobban számít, ha van egy átlagos test, vagy kis mell, esetleg kis plusz kiló de szép arc, akkor inkább az kell a pasinak, mint a csunya arc de bomba alak, hacsak nem szexre kell neki, de a nagy mellűek se feltétlen szexisebbek, vagy jobbak az ágyban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!