Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hányszor fújjátok be magatok...

Hányszor fújjátok be magatok parfümmel és hova fújtok?

Figyelt kérdés
parfüm, illat, szépség
2011. nov. 24. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Most hogy itt a tél dezodort sem használok.

Páromat sem zavarja de nem is vagyok az a görény jelem hogy ilyesmi kelljen. 23/F

2011. nov. 24. 20:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem, de télen is kell mozogni (edzés után, munka után, tesi után, kondi után stb.).
2011. nov. 24. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyszer reggel, csuklómra és a nyakamra. :))
2011. nov. 24. 21:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Reggelente, a nyakamra szoktam es a fulem moge is elkenem.

Tobbszor nem kell, eleg jo parfumjeim vannak, ezek estig tartanak.

Napkozben szoktam sportolni hetente otszor, de van ra lehetosegem, hogy utana zuhanyozzak egyet villamgyorsan. Utana nem kell ujraparfumozni, mert a meleg viz nem lemossa rolam a reggeli parfumot, hanem utana ujra erzodik meg jobban, mint zuhanyzas elott.

2011. nov. 24. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:
nyak, kulcscsont, haj, csukló, fül mögé. mindenhová 1-1 fújás.
2011. nov. 24. 22:25
 6/7 anonim ***** válasza:
nyak, csukló, néha fújok a levegőbe egyet, és aláállok. naponta csak egyszer fújom be magam, de mivel jó minőségű parfümöt használok, akár két napig is érződik rajtam. (volt olyan eset, hogy reggel elfelejtettem befújni magam, és annak ellenére hogy este és reggel is zuhanyoztam, érezték rajtam)
2011. nov. 25. 14:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Itt mintha páran a parfüm és dezodor fogalmát.
2012. ápr. 2. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!