Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gyantát mivel tudnám leszedni?

Gyantát mivel tudnám leszedni?

Figyelt kérdés
Elvileg meleg vízzel könnyen eltávolítható, gyakorlatilag bármivel keféltem semmivel nem jön le max ha véresre sikálom..mivel lehetne leszedni?
2011. nov. 24. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Vízzel csak a cukorgyanta jön le. Babaolajjal törölgesd le.
2011. nov. 24. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
sima étolaj is jó :)
2011. nov. 24. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Étolaj is? :D Tök jó, azt hittem csak a babaolaj meg a gyantalemosó, de azt nem akartam ajánlani mert pluszkiadás, és gyantázás előtt kell megvenni.
2011. nov. 24. 20:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen :D amikor először gyantáztam,. sikeresen kifogyott a gyantalemosó folyadék, amit adtak hozzá. Neten olvastam, hogy étolaj is jó, mondom max olajos leszek, bajom nem lesz tőle, de gyönyörűen levitte :)
2011. nov. 24. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Olaj meg szappannal simán lejön de amúgy se árt a bőrnek, sőt.
2011. nov. 24. 21:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Étolajjal próbáltam leszedni, a nagyja le is jött (mondjuk csak jó erős sikálással), de még így se jött le minden de a lábam már fájt, úgyhogy a maradékot most fogom leszedni :S
2011. nov. 25. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!