{FONTOS}a gyantát hogy lehet leszedni?
Figyelt kérdés
gyantáztam a lábam és egy csomó gyanta nem jött le...namármost próbáltam mindennel amit adtak hozzá kendő nincs testápoló nem jó az acetonos körömlakklemosó kicsit segített, de elfogyott mivel lehetne leszedni?2011. júl. 3. 19:53
1/6 anonim válasza:
Általában a gyantákhoz van Gyanta leszedő kendő (bocsi nem tudom h mi a neve) De lehet venni külön olyan folyadékot is.
2/6 anonim válasza:
Olvasd el a papírján, mi az oldószere. A legtöbb víz- vagy olajbázisú. Próbálkozz ezekkel.
3/6 habibi válasza:
próbálj vattapamacsra vagy valamire tenni étolajat és azzal kend be ott ahol ottmaradt a gyanta
4/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek első:
ilyenkor már sajna nincs bolt ahol én lakok szal nemtok venni, de köszi a választ
második:
a papírja nincs meg mert vízben kell melegíteni és már rég lejött a papír róla
harmadik:
nagyon köszi az olaj bevált :)
mindenkinek köszi :D
2011. júl. 3. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!