Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jó ez a mellbőség?

Jó ez a mellbőség?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, most fogom tölteni a 15-öt és a 75B-s melltartót hordok. Vékony lány vagyok sokan mondják rám hogy homokóra alakom van és csinos vagyok de zavar a melltatróm mérete.. Szerintem kicsi. A többi lánynak, a barátnőimnek sokkal nagyobb, de ők nem olyan vékonyak mint én, sőt.... Szóval csak annyit szeretnék kérdezni hogy akkor a 75B-s melltartó méret az jó egy 1f éves, vékony lánynak?

Előre is köszönöm!

2011. nov. 24. 18:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Kép alapján lehet csak megmondani.
2011. nov. 24. 18:55
 2/14 anonim ***** válasza:
22 éves vagyok, és ugyanakkora mellem van, szerintem éppen jó, a kicsi az az A-s.
2011. nov. 24. 19:12
 3/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Köszönöm szépen csak engem zavar hogy mindenkinek nagyobb van és túl kicsinek látom ezért is kérdeztem meg.

2011. nov. 24. 19:20
 4/14 anonim ***** válasza:
Nyugi, találkozni fogsz olyannal, akinek kisebb van, mint a tied :)
2011. nov. 24. 19:22
 5/14 anonim ***** válasza:
Kicsi.
2011. nov. 24. 19:40
 6/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem sokáig 75B-s mellem lett, majd elkezdtem a fogamzásgátlót szedni és 80C-s lett, hát visszasírom néha a 75B-t. Sokkal jobb volt.

2011. nov. 24. 19:43
 7/14 anonim ***** válasza:
kicsi de még nőni fog. nekem 80B és 14 vagyok
2011. nov. 24. 20:31
 8/14 anonim ***** válasza:
small
2011. nov. 24. 21:29
 9/14 anonim ***** válasza:

A 80B-snek nincs nagyobb melle, mint a kerdezonek...

A kosar merete hatarozza meg konkretan a cici meretet es az mindkettotoknek B-s, a 80 es a 75 elterese az annyit jelent, hogy a valaszolonak szelesebb a korfogata, azaz a hata, ami meg nem feltetlenul elony...

Csak szolok.

Kerdezo:

meg boven noni fog, konkretan meg gyerek vagy velemenyem szerint. Ezutan fog meg csak noni. Viszont az sem 100%, hogy nagyobb lesz es az sem biztos, hogy nem lesz kisebb.

A cici konkretan zsir, ezert van az, hogy a koverebb lanyoknak nagyobb a melluk altalaban.

Ha a ket dolog kozott valasztanom kell, akkor en inkabb vagyok vekony es B kosaras, mint vastag es D kosaras. Gondolom ezzel te is igy vagy.

Igy is lehet, hogy csak szimplan a hormonok miatt nagyobbra fog noni a cicid, de azert a mai gyakorlat (nagyon vekony testalkat, vekony labak, keskeny csipo, hatalmas cicik) nem altalanos es az esetek donto tobbsegeben van nemi szilikon is a dologban. Az igazan vekony lanyok ritkan szaladgalnak termeszetes D-E meretu cicikkel.

Sot, vannak olyan helyzetek, amitol meg kisebb lehet egy no cicije. Es nem csak a szoptatas, bar az is megteheti a maga dolgat. (A mirigy allomany sorvadhat kozben.)

Peldaul egy fogyokura soran a cicibol is tunhet el zsir, vagy nem is kell fogyokurazni, eleg, ha valaki elkezd aktivabban sportolni es csokken a testzsirszazalek, akkor is kisebb lehet a cici.

2011. nov. 24. 22:26
 10/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm hogy válaszolt :D Kedves utolsó! Köszönöm remélem még nőni fog de megnyugtattál azzal amit írtál :D
2011. nov. 25. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!