Jó ez a mellbőség?
14 éves lány vagyok, most fogom tölteni a 15-öt és a 75B-s melltartót hordok. Vékony lány vagyok sokan mondják rám hogy homokóra alakom van és csinos vagyok de zavar a melltatróm mérete.. Szerintem kicsi. A többi lánynak, a barátnőimnek sokkal nagyobb, de ők nem olyan vékonyak mint én, sőt.... Szóval csak annyit szeretnék kérdezni hogy akkor a 75B-s melltartó méret az jó egy 1f éves, vékony lánynak?
Előre is köszönöm!
Kedves utolsó!
Köszönöm szépen csak engem zavar hogy mindenkinek nagyobb van és túl kicsinek látom ezért is kérdeztem meg.
Szia!
Nekem sokáig 75B-s mellem lett, majd elkezdtem a fogamzásgátlót szedni és 80C-s lett, hát visszasírom néha a 75B-t. Sokkal jobb volt.
A 80B-snek nincs nagyobb melle, mint a kerdezonek...
A kosar merete hatarozza meg konkretan a cici meretet es az mindkettotoknek B-s, a 80 es a 75 elterese az annyit jelent, hogy a valaszolonak szelesebb a korfogata, azaz a hata, ami meg nem feltetlenul elony...
Csak szolok.
Kerdezo:
meg boven noni fog, konkretan meg gyerek vagy velemenyem szerint. Ezutan fog meg csak noni. Viszont az sem 100%, hogy nagyobb lesz es az sem biztos, hogy nem lesz kisebb.
A cici konkretan zsir, ezert van az, hogy a koverebb lanyoknak nagyobb a melluk altalaban.
Ha a ket dolog kozott valasztanom kell, akkor en inkabb vagyok vekony es B kosaras, mint vastag es D kosaras. Gondolom ezzel te is igy vagy.
Igy is lehet, hogy csak szimplan a hormonok miatt nagyobbra fog noni a cicid, de azert a mai gyakorlat (nagyon vekony testalkat, vekony labak, keskeny csipo, hatalmas cicik) nem altalanos es az esetek donto tobbsegeben van nemi szilikon is a dologban. Az igazan vekony lanyok ritkan szaladgalnak termeszetes D-E meretu cicikkel.
Sot, vannak olyan helyzetek, amitol meg kisebb lehet egy no cicije. Es nem csak a szoptatas, bar az is megteheti a maga dolgat. (A mirigy allomany sorvadhat kozben.)
Peldaul egy fogyokura soran a cicibol is tunhet el zsir, vagy nem is kell fogyokurazni, eleg, ha valaki elkezd aktivabban sportolni es csokken a testzsirszazalek, akkor is kisebb lehet a cici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!