Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti mit éreztek, ha egy barna,...

Ti mit éreztek, ha egy barna, kék vagy zöld szemű emberrel beszélgettek?

Figyelt kérdés

Úgy értem h pl. ha én egy kék vagy világos szemű (de főleg kék) emberrel beszélek, úgy érzem mintha teljesen belém látna, és alig bírok a szemükbe nézni..

Nektek is vannak hasonló érzéseitek?

pl. barna szemnél mit éreztek?

2011. nov. 24. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
nincs :)
2011. nov. 24. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:

barnaszeműekkel:megbízhatóbbnak tűnnek,melegszívűbbnek

kék:nem bízom bennük,kételkedek a szavahihetőségükben

zöld: félelemérzet,bizalmatlanság...

2011. nov. 24. 19:12
 3/7 halibel ***** válasza:

én is úgy mint a kérdező...

te ha egy ilyen szemű emberrel beszélgetnél, mit éreznél, kérdező?

[link]

2011. nov. 24. 20:02
 4/7 anonim ***** válasza:
én kék szemű vagyok, és pont, hogy a barna szeműekkel nehéz beszélnem, mert nem látok bele a szemükbe, csak egy barna pöttyöt látok :D ezzel most nem azt mondom, hogy csúnya a barna szem, mert nem az, csak nekem ilyen érzésem van. gondolom az is befolyásolja, hogy a kb. 20 tagú szűk családi körben mindenki kék szemű :D
2011. nov. 24. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem nincs ilyen:) szerintem az,hogy ki mennyire lát belém,nem szemszíntől függ.a kék mint szín ridegséget sugallhat,a barna melegebb érzéseket,de ez nem azt jelenti,hogy aki kék szemű az ridegebb,aki barna szemű az pedig érzelmesebb típus.a zöld szem sem ezen alapul.maga a tekintet az,ami sok mindent elárulhat egy emberről,szemszíntől függetlenül.

30/F

2011. nov. 25. 16:26
 6/7 anonim ***** válasza:
egy felmérés szerint az emberek jobban megbíznak a világos szemű emberekben. nekem amúgy mindegy, hogy milyen, de a barna szeműekkel szeretek jobban beszélgetni, ha már választani kell, mert a világos szemnél a fényben nagyon feltűnően látszik, hogy szűk a pupilla, ezért ellenszenvet váltanak ki, legalábbis nekem.18/l
2011. nov. 28. 15:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem sokan mondják, hogy szép a csokibarna szemem, meg h titokzatosnak látszok, meg megakarnak ismerni... szóval szerintem előny :) És én imádok .... lehet hüylén hangzik de belesüppedni egy sötét szembe, olyan nemtom... szééép *-* de több mint valószínű, hogy túl elfogult vagyok xD
2011. dec. 25. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!