Hogyan növesszek szép szakállt?
Figyelt kérdés
Másfél éve borotvélkozok, de a szakállam még mindig elég gyér, és két hét után sem nő meg pár miliméternél hosszabbra. Ráadásul az állcsúcsom alatt (ahol egyeseknek toka van) abszolút nem szőrös, ami sokat ront az egészen. Van valami mód a "rendbehozásra", vagy esetleg valami szakállnövesztő szer?2009. máj. 11. 21:41
1/4 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen még fiatal vagy, később majd besűrűsödik. Addig nem nagyon tudsz szép szakállat növeszteni.
2/4 anonim válasza:
Nincs szakállnövesztőszer,és a sok borotválkozástól nagyobb lesz dolog is hülyeség.Csak türelmesnek kell lenned,és lesz szakállad.
4/4 Metalmete válasza:
Én 23 vagyok és nekem se nő rendesen... az államon csak 2 oldalt középen nem meg ezen kívül a bajszomnál nő másol meg nagyon ritkásan szinte észre se lehet venni... Én is örülnék ha lenne valami módszer amivel elő lehetne csalogatni végre a szört :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!