Szerintetek lehet bajom egy művészi akt sorozatból később?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta szeretném ..nem tökéletes a testem de a formák és a testarányok azok elég jók ..és már nem vagyok annyira fiatalka és később meg még öregebb leszek :D lehet megbánom ha nem csináltatom meg ..viszont mivel úgyis publikussá válna mert bármikor jöhet váratlan fordulat az internet világában..szóval lehet h bajom származhatna belőle munka és párkapcsolat vonalon..
Szerintetek ?
És nem erotikus sorozatot akarok, hanem művész aktot pl :
2011. nov. 21. 23:13
11/11 anonim válasza:
Ha te vállalod, hogy esetlegesen publikussá válhat és ez nem zavarna téged, akkor tedd meg. De én úgy vagyok vele, ha már valamiben kételkedem, akkor annak nem biztos, hogy jó vége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!